Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πόσες μέρες διακοπές θα κάνουν φέτος οι Έλληνες;

Πόσες μέρες διακοπές θα κάνουν φέτος οι Έλληνες;
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα για όλες τις αναζητήσεις που έγιναν στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2014 και για τουλάχιστον 7 μέρες διαμονής, οι Έλληνες φέτος κατά μέσο όρο θα παραθερίσουν 8,14 μέρες.


Ποσοστό σαφώς μικρότερο από το συνολικό ποσοστό, ανάμεσα σε όλους τους χρήστες της trivago όλων των εθνικοτήτων, των 8,92 ημερών. Οι εθνικότητες που φέτος θα κάνουν περισσότερες μέρες διακοπές είναι οι Ρώσοι (κατά μέσο όρο 10, 76 ημέρες) και οι Ολλανδοί (9, 61 ημέρες). Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται Έλληνες, Πορτογάλοι και Ούγγροι με μέσο όρο διαμονής τις 8,1 ημέρες, ενώ ακολουθούν οι Φιλανδοί με 8,2 ημέρες, οι Ισπανοί με 8,6 ημέρες και οι Σλοβένοι με 8,9 ημέρες. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την έρευνα αποτελεί το γεγονός ότι οι Έλληνες αποφασίζουν να αναζητήσουν κατάλυμα 73 ημέρες πριν τις διακοπές τους και αποφασίζουν να κλείσουν κάποιο κατάλυμα μόλις 69 ημέρες πριν την

αναχώρηση τους. Αντίθετα Γερμανοί και Αυστριακοί αναζητούν κατάλυμα 120 ημέρες πριν την ημέρα των διακοπών τους και αποφασίζουν να κλείσουν ξενοδοχείο 100 ημέρες πριν τις διακοπές τους. Στο ίδιο μοτίβο ακριβώς κινούνται και οι Βρετανοί που μαζί με τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς, αποτελούν τους τοπ τρεις λαούς που οργανώνουν τις διακοπές τους πιο νωρίς.

 Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος διαμονής προκύπτει για τις αναζητήσεις των χρηστών για ελάχιστη διαμονή τις 7 ημέρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...