Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κωνσταντινόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η χειρότερη εκδοχή του κακού ΠΑΣΟΚ»!

Κωνσταντινόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η χειρότερη εκδοχή του κακού ΠΑΣΟΚ»!
Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Λάμπρο Καλαρρύτη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


«Κάνει συνέχεια κωλοτούμπες και δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι είναι το ψέμα. Δεν είναι τίποτε άλλο από τη χειρότερη εκδοχή του κακού ΠΑΣΟΚ αλλά τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό επίπεδο αρχίζει να το κατανοεί ο κόσμος» είπε.

Αναφερόμενος στην Ελιά υποστήριξε ότι πήγε καλά αλλά σε ότι αφορά τα επόμενα βήματα τόνισε ότι στόχος είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα δημιουργηθεί από τη βάση. «Δε θα γίνει η συνένωση κάποιων προσώπων σε ηγετικό επίπεδο, αλλά θα είναι κάλεσμα προς τους πολίτες» τόνισε.

Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκάλεσε ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα να μιλήσουμε, γιατί όχι; Τώρα όμως δεν είναι η ώρα, μη βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο».

Πρόωρες εκλογές

Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Αξίζει να πάμε πάλι σε εκλογές; Έχει βοηθήσει τον τόπο αυτή η διαδικασία; Θα είναι καταστροφικές, θα πάμε πολύ πίσω. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε 180 βουλευτές» σημείωσε. Σε ότι αφορά το πρόσωπο του προέδρου της δημοκρατίας, είπε ότι θα πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού και να είναι μια διαφορετική πρόταση για τα χρόνια μετά την κρίση.

Σπρίντ για το ΕΣΠΑ

Απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος για το ΕΣΠΑ. «Τρέχει ακόμη το πρόγραμμα 2007 – 2013 που λήγει 31 Δεκεμβρίου του 2015, είναι 3 δις και πρέπει να τρέξουμε τα έργα. Πρέπει να συνεργαστούν όλοι ώστε να μη χαθούν χρήματα» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, σημειώνοντας ότι έχουν εξασφαλιστεί 600 εκ για την απασχόληση, για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τις ανάγκες του υπουργείου Παιδείας.

Σημείωσε πάντως ότι το ΕΣΠΑ δεν είναι φάρμακο για πάσα νόσο, είναι ένα μοντέλο ανάπτυξης. «Το ΕΣΠΑ 2014-2020 θα πάει κατά 35% στις περιφέρειες, αφορά όλους τους τομείς, το μοντέλο είναι χρηματοδοτούμενο» σημείωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...