Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Και σήμερα αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ!

Και σήμερα αιτήσεις  για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ!
Παρατάθηκε κατά μία ημέρα και λήγει σήμερα αντί της προβλεπόμενης χθεσινής λήξης, η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.
Το πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ κατάφερε να καταρρεύσει την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή των ενδιαφερομένων εργαζόμενων στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού.
Υπό το βάρος αυτής της συνηθισμένης για τη διοίκηση Αμπατζόγλου κατάστασης (τα ίδια ακριβώς βίωναν πέρυσι όσοι ήθελαν να καταθέσουν αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα απασχόλησης σε κοινωφελή εργασία), ο ΟΑΕΔ με ανακοίνωσή του τροποποίησε την προθεσμία.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η Τρίτη 12/8/2014 και ώρα 14.00 και καταληκτική ημερομηνία προσέλευσης στις υπηρεσίες για την επίδειξη και προσκόμιση δικαιολογητικών ορίστηκε η ίδια ημέρα (Τρίτη 12/08/2014) και ώρα 16.00.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι με βάση τη δημόσια πρόσκληση η επιδότηση γίνεται με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15/09/2014 έως 31/08/2015 ενώ «Δικαιούχοι» του προγράμματος έχουν οριστεί: α) εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν πραγματοποιήσει πέρυσι (2013) 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και έχουν καταβάλει εισφορά 0,35% υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας, β) άνεργοι που το έτος 2013 έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα), γ) άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

(πηγή:efsyn.gr)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...