Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την ίδρυση μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος!

Την ίδρυση μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος!
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το ΠΑΣΟΚ, τις δύο εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.


«Ελπίζω ότι μετά από τη χθεσινή συνάντηση καταλαβαίνουμε όλοι ότι προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θέλαμε ποτέ να γίνουμε», σχολίασε αρχικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε:

«Θα ιδρύσουμε την μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Αυτοί που στήριξαν την Ελιά είναι οι άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά στις τοπικές κοινωνίες. Αυτοί οι άνθρωποι μαζί με άλλους, θα προχωρήσουμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».

«Πάμε όλοι μαζί με μία προϋπόθεση. Να ψηφίζουμε πίσω από το παραβάν ΠΑΣΟΚ, Ελιά, Δημοκρατική παράταξη», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κακέκτυπο των κομμάτων των τελευταίων 30 χρόνων. Ότι ψέματα είχαν πει τα προηγούμενα χρόνια τα κόμματα, τα λέει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα το βρει απόλυτα μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ακόμα ο κ. Κωνσταντινόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Έλεγε για την εκκλησία και για τους φόρους της εκκλησίας, χθες ψήφισε παρόν για το νομοσχέδιο. Όταν το 2012 ζητήσαμε να έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάμε όλοι μαζί, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλαβε την ευθύνη. Ένα μέρος του κόσμου κατανοεί ότι κάναμε το σωστό. Η δημοκρατική παράταξη πρέπει να φτιάξει έναν προγραμματικό λόγο και μια προγραμματική πολιτική. Πρέπει να βάλει τους άξονες για να συνεργαστεί αύριο. Εμείς δεν ακολουθήσαμε τη Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία ακολούθησε το πρόγραμμα το δικό μας».

«Εγώ μπορεί να συγχωρέσω τον ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που λέει, οι αγιορείτες μπορεί να το κάνουν. Οι ψηφοφόροι του όμως δεν θα μπορέσουν να τον συγχωρέσουν», πρόσθεσε ακόμα.

3 σχόλια

  • Ματίνα
    Ματίνα Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Την παράταξη της "Λούφα και Παραλλαγή" την οποία έχει σπουδάσει κυριολεκτικά, θα ιδρύσει και μπορείνα είναι επικεφαλής .Το αξίζει .....

  • ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΣΟΚ Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ , ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ !!!!!

  • Panagiotis
    Panagiotis Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Oδυσσέα μη μιλάς και πολυ, γιατί και εσύ δεν είσαι άγιος.
    Εχεις κάνει πολλά σα δημοκρατική παράταξη...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...