Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνέδριο για τα 69 χρόνια του ΟΗΕ

Συνέδριο για τα 69 χρόνια του ΟΗΕ
 Tην Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και τις ώρες 18.00-20.00 στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Αίθουσα Γιάννου Κρανιδιώτη- Ακαδημίας 1, θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό Συνέδριο με θέμα "Απολογισμός ρόλου ΟΗΕ στα Βαλκάνια , Μεσόγειο και Μ.Ανατολή".
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπεύθυνος του Συνεδρίου είναι ο Αρκάς Παναγιώτης Ι. Καραφωτιάς Καθηγητής και Διευθυντής Διπλωματικών & Διεθνών Σπουδών και π. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Με την ευκαιρία των 69 χρόνων του ΟΗΕ, το Γραφείο ΟΗΕ Ευρώπης, το Γραφείο της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Εθνική Επιτροπή ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ, η Εθνική Επιτροπή ΟΥΝΕΣΚΟ, η Ελληνική Εταιρία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, το Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών, και το New York College, Σας προσκαλούν στο Συνέδριο με θέμα : «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΟΛΟΥ ΟΗΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ»

Θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο Υπεύθυνος του Γραφείου ΟΗΕ στις Βρυξέλλες για Ελλάδα και Κύπρο κ. Δημήτρης Φατούρος, ο Διευθυντής του Γραφείου της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα κ. Γεώργιος Τσαρμπόπουλος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροοπής ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ κ.Λάμπρος Κανελλόπουλος, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής ΟΥΝΕΣΚΟ κα Καίτη Τζιτζικώστα, ο Πρόεδρος της ΕΔΔΔΣ κ. Στέλιος Περράκης, η ΓΓ του ΠΑΔΟΠ και Μαρία Σωτηροπούλου, ο Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης. Σύντομες εισηγήσεις θα γίνουν από τους εξής Καθηγητές Πανεπιστημίου: κκ. Θεόδωρο Κουλουμπή για το ρόλο του ΟΗΕ στο Κυπριακό, Αλέξανδρο Κούτση για το ρόλο του ΟΗΕ στο Μεσανατολικό, Κωνσταντίνο Φίλη για το ρόλο του ΟΗΕ στα Βαλκάνια. Συντονίζει ο Δημοσιογράφος Σερ. Φυντανίδης.Θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Υπεύθυνος Συνεδρίου: Ο Καθηγητής και Διευθυντής Διπλωματικών & Διεθνών Σπουδών π. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ Παναγιώτης Ι.Καραφωτιάς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας τηλεφωνικώς στο 210 3225961 και μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...