Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας για Ποτάμι: «Ο Θεοδωράκης δε μπορεί να μιλάει για λάθη του μνημονίου όταν έγραφε ότι πρέπει να ψηφίσω τα μέτρα»

Οδυσσέας για Ποτάμι: «Ο Θεοδωράκης δε μπορεί να μιλάει για λάθη του μνημονίου όταν έγραφε ότι πρέπει να ψηφίσω τα μέτρα»
Για πάρα πολλά θέματα κλήθηκε να απαντήσει ο Αρκάς Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Νέδο και Τζίνα Μοσχολιού.
Μεταξύ άλλων, για το Ποτάμι είπε: «Εγώ ξέρετε, από την αρχή είπα για το Ποτάμι ότι πρέπει να συναντηθούμε αλλά ν’ αφήσουμε τους μικρομεγαλισμούς. Το Ποτάμι τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι συμπεριφέρεται με μια αλαζονεία. Πρέπει να το δει λίγο. Εγώ νομίζω δεν πρέπει να κλείσουμε τις πόρτες στο Ποτάμι σε καμία περίπτωση και πρέπει να συζητάμε μέχρι και την τελευταία ημέρα.
Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι και να σεβαστούν και το ρόλο μας. Δηλαδή ο αγαπητός κ. Σταύρος Θεοδωράκης δε μπορεί να μου μιλάει για τα λάθη του μνημονίου όταν μου έγραφε στα άρθρα του ότι πρέπει να ψηφίσω τα μέτρα. Τα άρθρα αυτά είναι γραμμένα ακόμα στο protagon.»
Ενώ, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε: «Πιστεύω πολύ στη κοινοβουλευτική δημοκρατία και δε θέλω να μπω στη λογική του κουμπαρά: 129, 180, οτιδήποτε. Άλλωστε ο κάθε Βουλευτής θα έχει την ευκαιρία φανερά να πάει να πει την άποψή του. Είναι σεβαστή. Όσο και να διαφωνείς για οτιδήποτε είναι σεβαστή. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε: Έχουμε κυβέρνηση να κάνει πράγματα. Έχει να υλοποιήσει όλα αυτά που είπε και να πάει μ’ ένα καλύτερο κλίμα προς την προεδρική εκλογή.
Να έχει ολοκληρώσει κατά την άποψή μου τα 7 σημεία, όποια από αυτά τα 7 σημεία είναι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Από κει και πέρα προσωπική μου άποψη, εγώ σε λογικές κουμπαρά δε μπαίνω.
Εγώ δε μπορώ να μετρήσω Βουλευτές κι ούτε να πω σε Βουλευτές αν μπορούν να βρεθούν. Γιατί μπορεί να σας ρωτήσω τώρα, θα βρεθούν 121; Δε μπαίνω εγώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι οι Βουλευτές πρέπει να είναι ανεξάρτητοι, εμείς πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές, το έχουμε ξεκαθαρίσει, το έχουμε πει, από κει και πέρα ο καθένας θ’ αναλάβει τις ευθύνες του.
Και οι πολίτες μετά, και σ’ αυτό θέλω να συμφωνήσω με τον Πρόεδρο που είπε κάτι πολύ σημαντικό προχθές: «Κατανοώ ότι τα προηγούμενα χρόνια οι πολίτες».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...