Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

CNBC: Αυξήθηκε ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας μετά τις εκλογές

CNBC: Αυξήθηκε ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας μετά τις εκλογές
Αυξάνεται η ανησυχία εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και χρεοκοπίας μετά τη νίκη τουΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σύμφωνα με αναλυτές του CNBC που προειδοποιούν για νευρικότητα στις παγκόσμιες αγορές.''Ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας έχει αυξηθεί μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Η ανησυχία αναφορικά με την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα διατηρήσει τη νευρικότητα στις παγκόσμιες αγορές'' είναι το ''ζουμί'' από την ανάλυση του CNBC.
Το εκλογικό αποτέλεσμα αυξάνει τον κίνδυνο η Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να πυροδοτήσει ξεπούλημα σε επενδύσεις ρίσκου στις αγορές σήμερα
Μια περίοδος αβεβαιότητας και αυξημένης νευρικότητας στις αγορές φαίνεται τώρα πιθανή. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει αυξάνει το ρίσκο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ενώ τα ρίσκα για αναζωπύρωση της κρίσης της ευρωζώνης έχουν αυξηθεί σημαντικά, τονίζει σε ανάλυση της η Capital Economics, όπως αναφέρει το Euro2day.
''Οι αγορές είχαν προεξοφλήσει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως με τόσο μεγάλη διαφορά έναντι της ΝΔ. Το εκλογικό αποτέλεσμα αυξάνει τον κίνδυνο η Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να πυροδοτήσει ξεπούλημα σε επενδύσεις ρίσκου στις αγορές σήμερα'' αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...