Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν παραιτήθηκε για τα σκουπίδια της Τρίπολης ο Αγγελάκας – Γιατί δεν έγινε αποδεκτή η παραίτησή του!

Δεν παραιτήθηκε για τα σκουπίδια της Τρίπολης ο Αγγελάκας – Γιατί δεν έγινε αποδεκτή η παραίτησή του!
Η ΝΔ έχασε, υπάρχει πλέον υπάρχει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Για πολιτικούς λόγους, λοιπόν, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (πριν ήταν στην Αποκεντρωμένη της Πελοποννήσου) Μανώλης Αγγέλακας (στέλεχος της ΝΔ) έκρινε ότι πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του.


Ο Μανώλης Αγγέλακας, με γραπτή του δήλωση, αναφέρει: «Σήμερα υπέβαλλα την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής .

Επί ένα χρόνο προσπάθησα να δώσω λύσεις σε προβλήματα των πολιτών ,των Αυτοδιοίκητων, των επενδυτών αλλά και να κινητοποιήσω τις Υπηρεσίες ώστε να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο .Η παρουσία μου και η δράση μου είναι στην κρίση όλων . Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους τους υπάλληλους της ΑΠΔ Αττικής που με βοήθησαν στο έργο και τους εύχομαι Υγεία και προκοπή ! Στην ΑΠΔ Αττικής συνάντησα υπάλληλους με υψηλό φρόνημα ,γνώσεις και επιστημονική επάρκεια .Αγωνίστηκα για την αξιοκρατία αλλά και την αξιολόγηση των δόμων και των πρόσωπων παρά τις αντίθετες φωνές των συνδικαλιστών που αρκετοί από αυτούς επιθυμούν την στασιμότητα .

Επιστρέφω στις δραστηριότητες μου και την δουλεία μου [ που ποτέ άλλωστε δεν εγκατέλειψα ] .Η πρόθεση μου ήταν πάντα να βοηθήσω την πατρίδα μου και τους συμπολίτες μου .»

Οι λόγοι της παραίτησης είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και δεν αφορούν τα σκουπίδια της Τρίπολης και την κόντρα του με τη Δούρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή και ότι πιθανότατα θα παραμείνουν στη θέση του μέχρι να κριθούν και οι 7 «αποκεντρωμένοι» από τη νέα Κυβέρνηση η οποία δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα καταργήσει αυτές τις δομές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...