Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες στο πόρισμα - Θύμα άγριου bullying o εξαφανισμένος Βαγγέλης (vd)

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες στο πόρισμα - Θύμα άγριου bullying o εξαφανισμένος Βαγγέλης (vd)

Θύμα άγριου bullying έχει πέσει ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής σχολής, Βαγγέλης Γιακουμάκης, σύμφωνα με το πόρισμα της ΔΕ. Σύμφωνα με την εκπομπή Μία, υπάρχει μαρτυρία καθηγήτριας που είχε κάνει καταγγελία από τον Μάρτιο του 2014 και είχε ενημερώσει τη σχολή για τα βασανιστήρια που έκαναν στον Βαγγέλη.


Στο πόρισμα υπάρχουν και ανατριχιαστικές μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη που μιλούν για το bullying που δεχόταν. Τον έδεναν στην καρέκλα, τον κλείδωαναν στη ντουλάπα και ο ίδιος φοβόταν να πάει ακόμη και στην τουαλέτα τα βράδια. Τα χονδρά πειράγματα επανήλθαν από τις 10 Ιανουαρίου και μετά. Λίγες μέρες πριν χαθεί ο Βαγγέλης, είχε επιστρέψει ο αρχηγός των κρητικών να πάρει το δίπλωμά του. Ίσως πρόκειται για τυχαίο γεγονός αλλά πολλοί μιλούν για την ψυχολογική επιβάρυνση του Βαγγέλη.

Μέσα στο πόρισμα που ίσως μαθευτεί τις επόμενες ώρες ή την Δευτέρα, υπάρχει και μαρτυρία για παρέμβαση πολιτικού. Οι λεπτομέρειες του πορίσματος είναι ανατριχιαστικές και θα δημοσιοποιηθούν τόσες όσες ώστε να μην προσβληθεί η προσωπικότητα του Βαγγέλη.

Δες το βίντεο

tlife.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...