Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξυλοδαρμό από φρουρό καταγγέλλει η Βίκυ Σταμάτη μέσα από τις φυλακές (vd)!

Ξυλοδαρμό από φρουρό καταγγέλλει η Βίκυ Σταμάτη μέσα από τις φυλακές (vd)!
Για τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον φύλακα, τις δραματικές στιγμές που ζει στο Δρομοκαϊτειο, αλλά και για τη ζωή της που κινδυνεύει από τα ίδια της τα χέρια μίλησε η Βίκυ Σταμάτη, μιλώντας στο κανάλι «Ε» και στην εκπομπή «Γυναίκες».


Σύμφωνα με το Iefimerida.gr, με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου εξομολογήθηκε τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε από έναν φρουρό: «Ζήτησα να κλείσει η πόρτα μου για να ηρεμήσω. Από τις φωνές, από τις οσμές... Δεν μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Μου έστριψε τα χέρια προς τα πίσω, τους καρπούς. Τους έστριψε με τέτοια δύναμη, πάνω στο κρεβάτι, τρεις φορές, επειδή του ζήτησα να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω».

Η Βίκυ Σταμάτη είπε μεταξύ άλλων: «Εδώ μέσα δεν είναι σουίτα... Πρόκειται για μια αποθήκη ψυχών, που υπάρχουν οσμές ούρων στους διαδρόμους, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν πλένονται, είναι φιγούρες περίεργες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κάνουν το οτιδήποτε. Εύχομαι να μη ζήσετε ποτέ αυτή την περιπέτεια.

Ευελπιστώ να οδηγηθώ γρήγορα κοντά στο παιδί μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσω κάποια πράγματα. Θέλω να μάθει ο κόσμος, αυτός ο καθοδηγημένος όχλος, ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη, ποια είναι η μάνα του μικρού Άκη. Εδώ πρόκειται για μια συνωμοσία, συνωμοσία του αιώνα. Προσπαθούν να εξοντώσουν και να ξεκληρίσουν μια ολόκληρη οικογένεια. Εγώ ξύπνησα μια μέρα στη φυλακή χωρίς να ξέρω τον λόγο.

Είδα έναν ανακριτή να με αντιμετωπίζει σαν να είμαι η χειρότερη γυναίκα του κόσμου, ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου. Η ζωή μου κινδυνεύει από λεπτό σε λεπτό από τα ίδια μου τα χέρια...».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...