Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόντρα με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα ανάμεσα στον Οδυσσέα και τον Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ!

Κόντρα με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα ανάμεσα στον Οδυσσέα και τον Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ!

Μία επώνυμη καταγγελία κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλου, κοινοποίησε, μέσω twitter, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος –με αφορμή ένα περιστατικό σε νοσοκομείο - ειρωνικά έγραψε ότι αυτό είναι το ήθος που δείχνει τι σημαίνει «πρώτη φορά αριστερά».

Δεν άργησε η απάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΩ FACEBOOK

"Τις τελευταίες ώρες διακινείται μια επώνυμη "καταγγελία" όπου εγώ παίζω τον ρόλο του ανήθικου αριστερού βουλευτή(που "παίρνω" τη σειρά των πολιτών στην ουρά νοσοκομείου) και ένας γιατρός στον ρόλο του κακού συνδικαλιστή(πρωτότυπο) που οργανώνει τη μεθόδευση.

Ο καταγγέλλων "κατήγγειλε" το ανύπαρκτο περιστατικό μήνες μετά και με προκαλεί τώρα να του ασκήσω μήνυση εάν αμφισβητώ το ανύπαρκτο περιστατικό. Ως βουλευτής έχω κατασυκοφαντηθεί όσο λίγοι,έχω καταφύγει και θα καταφύγω στη δικαιοσύνη απέναντι σε οργανωμένους μηχανισμούς "μονταζιέρας",μεγάλα Μ.Μ.Ε,"δημοσιογράφους"-"διαμορφωτές" κοινής γνώμης και όχι σε κάθε αστεία "καταγγελία" οποιουδήποτε που πιθανό να αναζητά δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας.

Τέλος ότι η "καταγγελία" διακινήθηκε από "παιδιά" του Τσουκάτου που ίσως να ξέρουν κάτι για την περιβόητη βαλίτσα,που ξεκίνησε από τη Siemens και κατέληξε στα ταμεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ,αλλά και τον γνωστό Μουρούτη προϊσταμενο της "μονταζιέρας" της Ν.Δ,δηλώνει πολλά..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...