Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλησιάζει η δίκη για το μεγάλο «κούρεμα» στις τιμές των οικιακών φωτοβολτακών! (vd)

Πλησιάζει η δίκη για το μεγάλο «κούρεμα» στις τιμές των οικιακών φωτοβολτακών! (vd)
Στις 24/03/2015 θα γίνονταν η εκδίκαση των Ασφαλιστικών μέτρων, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου κατέθεσαν 200 μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Φ/Β Στέγης, εναντίον της ΔΕΗ.
Υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα (ανεργία, αναπηρία, πολύ χαμηλά εισοδήματα, δανειολήπτες), λόγω του μεγάλου κουρέματος στις τιμές των Οικιακών ΦΒ (40% κάτω!!!) με το πρόσφατο Νόμο 4254/2014, τα προβλήματα αυτά οξύνονται ακόμη περισσότερο και προκαλούν ανθρωπιστική κρίση.
Η Δίκη δεν έγινε, καθώς η ΔΕΗ ζήτησε αναβολή, ως Δικονομικά είχε δικαίωμα σε δίκη που γίνεται πρώτη φορά, με σκοπό να παρέμβει προσθέτως το Δημόσιο (Υπουργείο) υπέρ της θέσης της στη δίκη των ασφαλιστικών.
Η Δίκη θα γίνει στις 08/05/2015, κατόπιν παρέμβασης του δικηγόρου κ. Κολλύρη, αντί για τέλη Σεπτεμβρίου που αρχικώς πρότεινε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου.

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ θεωρεί  ότι  Πλήρη και Αμεση λύση στη μεγάλη Αδικία στα Οικιακά ΦΒ μπορεί να δοθεί από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας (κ Λαφαζάνης) και να μην χρειαστεί να συνεχίσουμε τις Νομικές διαδικασίες. Ο Υπουργός έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει την  Αξιοπιστία της Ελληνικής Πολιτείας, που τόσο βάναυσα καταπατήθηκε από το Νόμο 4254/2014, και να εμπεδώσει και πάλι την Εμπιστοσύνη του απλού Έλληνα Πολίτη προς την Πολιτεία του.

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ δηλώνει ότι συνεχίζει τον αγώνα του για δικαίωση σε Νομικό και Πολιτικό επίπεδο, με στόχο την Πλήρη και Άμεση Αποκατάσταση της Αδικίας στα Οικιακά ΦΒ.

Δείτε περισσότερα:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...