Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όταν ο Γκλέτσος τσακώθηκε με τον ... Γκλέτσο (vd)!

Όταν ο Γκλέτσος τσακώθηκε με τον ... Γκλέτσο (vd)!
Σε μια σύσκεψη για την αλιεία στην Φθιώτιδα κανείς δεν περίμενε πως θα υπάρξει μεγάλη ένταση και μάλιστα να εμπλακεί και η αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε στο δημαρχείο της Στυλίδας και ενώ η σύσκεψη βρισκόταν σε εξέλιξη.
Παρόντες, μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και ο συνονόματος του, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με την Ελληνική Αυγή.
Τα αίματα άναψαν όταν ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Γκλέτσος θέλησε να κάνει ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του λιμεναρχείου Στυλίδας σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται.
Ο δήμαρχος, εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος, όταν όμως ο περιφερειακός σύμβουλος άρχισε να κάνει κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο...
Ο δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα καλώντας τον περιφερειακό σύμβουλο να βγουν μαζί έξω.
Εκεί όπως καταγγέλλει ο Απόστολος Γκλέτσος της Ελληνικής Αυγής προπηλακίστηκε από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Μάλιστα πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων.



Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για το περιστατικό:

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ», σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, συμμετείχε έπειτα από πρόσκληση των Αλιέων στον Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας Γκλέτσο Απόστολο, στην ημερίδα για τα προβλήματα που αφορούν τους Αλιείς και τον Μαλιακό Κόλπο.
Επισημάναμε ότι δεν μπορούν οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες να ρίχνουν συνεχώς το μπαλάκι είτε στις υπηρεσίες είτε στην Κεντρική Διοίκηση από την στιγμή που δεν υπάρχει αποτέλεσμα, αλλά να ενεργούν και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις υπηρεσίες αυτές για την επίλυση των προβλημάτων και το συμφέρον των πολιτών.
Για αυτήν την θέση μας δεχθήκαμε απρόκλητη-λεκτική επίθεση από τον ηθοποιό-Δήμαρχο Στυλίδας. Μετά από ένα 3λεπτο παραληρήματος –παράστασης του το οποίο παρακολούθησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι , έκπληκτοι, ακολούθησε πρόσκληση από συνεργάτες-υπαλλήλους του, να τον ακολουθήσουμε στο γραφείο του, την οποία απορρίψαμε για μετά το πέρας της ημερίδας.
Στην συνέχεια ήρθε ο ίδιος και επανέλαβε την πρόσκληση αυτή. Κατά την είσοδό μας στο γραφείο του , έγινε αντιληπτό ότι και τέσσερις άγνωστοι-υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας, εισήλθαν και αυτοί και ακολούθησαν απειλές και λεκτικοί προπηλακισμοί.
Αποχωρήσαμε από το γραφείο του και ειδοποιήσαμε την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό , ο Δήμαρχος αλλά και οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι εξαφανίστηκαν.
Όσοι νομίζουν, ότι οι απειλές και οι τραμπουκισμοί στην γραμμή που εφάρμοσε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην διεκπεραίωση του έργου που έχουμε αναλάβει με την εντολή του λαού είναι γελασμένοι.

lamiastar.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...