Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πότε χαλάει ξανά ο καιρός!

Πότε χαλάει ξανά ο καιρός!
Χαλάει ο καιρός σταδιακά από τα μέσα της νέας εβδομάδας και όπως φαίνεται ο Μάης θα μάς αποχαιρετήσει με βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας,
καθώς εκτεταμένος αυλώνας από την Ιταλία και την κεντρική Ευρώπη θα κατέλθει νοτιότερα και θα δημιουργήσει επιφανειακό χαμηλό στην Σικελία το οποίο θα κινηθεί προς την Ελλάδα.
Αυτά αναφέρει ο Ιάσονας Καραβίας στο weather-in-greece.gr και προσθέτει … Ουσιαστικά πρόκειται να αποκοπεί ο αυλώνας και να δημιουργηθεί αυτή τη η ψυχρή λίμνη πάνω από την Ελλάδα η οποία θα δώσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο.
Από αργά το βράδυ της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από τα νότια τμήματα του Ιονίου και την Κρήτη όπου θα έχουμε κάποιες βροχές οι οποίες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν σε όλη την χώρα εκτός από τα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Ήπειρο-Μακεδονία-Θεσσαλία-Πελοπόννησο-Στερεά Ελλάδα-Θράκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...