Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Να σπάσει η σιωπή για το έγκλημα στην Κοιλάδα Αργολίδας (vd)

Να σπάσει η σιωπή για το έγκλημα στην Κοιλάδα Αργολίδας (vd)
Στην Κοιλάδα Αργολίδας, η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν στο θρίλερ του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου 42 χρόνων.
Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε η χήρα του σε μια προσπάθεια να ξεδιπλωθούν στοιχεία που πέρασαν απαρατήρητα.
Πίσω από το έγκλημα του καπετάνιου που σκηνοθετήθηκε από τους δράστες σαν αυτοκτονία, κρύβονται μυστήριο, ανατροπές και ένοχα μυστικά...
Η Δήμητρα Λάμπρου - Βούλγαρη ζήτησε να ενταθούν οι έρευνες καθώς θεωρεί πως δεν έχουν αξιοποιηθεί σημαντικά στοιχεία και μαρτυρίες, πολλά από τα οποία ακούστηκαν και στον αέρα της εκπομπής.
Με έντονο τρόπο αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην μικρή κοινωνία της Κοιλάδας μετά τις μαρτυρίες φίλων που έφερε στο φως το «Τούνελ». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Αστυνομία θα πρέπει να κοιτάξει προσεκτικά ανάμεσα στους ανθρώπους που αποτελούσαν το φιλικό κύκλο του άνδρα μου. Θα ήταν προτιμότερο να έδιναν σημασία στο έγκλημα και όχι και στην σχέση του μαζί μου. Υπάρχει ένα παιδί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας. Όποιος έχει να πει κάτι, να το πει επώνυμα και να καταθέσει στις Αρχές».
Η χήρα του καπετάνιου απηύθυνε έκκληση να σπάσει η σιωπή όσων γνωρίζουν, ν’ αφήσουν παράμερα τις κακοήθειες και να βοηθήσουν τις Αρχές να συλληφθούν οι δράστες. Ζει κάθε μέρα με το φόβο μην κλείσει ο φάκελος και μπει στο Αρχείο.
Όπως είπε θα παραμείνει αισιόδοξη και θα βοηθήσει όσο μπορεί να εξιχνιαστεί η δολοφονία του συζύγου της και να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση αυτή.
(Κείμενο: anikolouli.gr - Video: zappit.gr)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...