Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν φτάνει το «ναι» στους δανειστές – Θέλουν ανατροπή Τσίπρα και «κυβέρνηση τεχνοκρατών»!

Δεν φτάνει το «ναι» στους δανειστές – Θέλουν ανατροπή Τσίπρα και «κυβέρνηση τεχνοκρατών»!
Αρχίζει να αποκαλύπτεται πλέον ξεκάθαρα το σχέδιο των δανειστών για την Ελλάδα. Δεν τους αρκεί να επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα. Αυτό το επιθυμούν διακαώς, αλλά ίσως να μην τους «βγει».


Είτε με «ναι», είτε με «όχι» όμως, ο μεγάλος στόχος είναι άλλος. Να φύγει από τη μέση η σημερινή Κυβέρνηση.

Με δηλώσεις του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εξέφρασε την ελπίδα να αναλάβει μια "κυβέρνηση τεχνοκρατών" στην Ελλάδα και να δοθεί τέλος στην «εποχή ΣΥΡΙΖΑ».

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν, όταν ακόμα δεν είχε αποφασιστεί το δημοψήφισμα, η Le Monde είχε κάνει λόγο για κυβέρνηση τεχνοκρατών, με Πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα!

Να σημειωθεί ότι έντονη ήταν η αντίδραση που είχε η Πρόεδρος της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL Γκάμπι Τσίμερ και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, οι οποίος έστειλαν στον Πρόεδρο του ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς, επιστολή και αναφέρουν: «Μας λέτε δηλαδή ότι αντί για μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, βασίζεστε τώρα σε μια μεταβατική κυβέρνηση τεχνοκρατών για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του ελληνικού λαού. Αμφισβητούμε έντονα την αντίληψή σας περί Δημοκρατίας ως Προέδρου του μόνου απευθείας εκλεγμένου Ευρωπαϊκού Θεσμού.»

Τέλος, ο δημοσιογράφος του Channel 4 Paul Mason, με tweet, γράφει: «Τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Αλλαγή καθεστώτος χρησιμοποιώντας τις τράπεζες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως χρησιμοποιούνται οι βόμβες διασποράς. Το διατύπωσε ανοιχτά ο Μάρτιν Σουλτς – Η ΕΕ ανατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ».

MEISON

1 σχόλιο

  • Asta la vista
    Asta la vista Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ξένοι λογικό είναι να θέλουν να τους διώξουν. ΟΙ εκβιασμοί είναι ένα ωραίο θεωρητικό παιχνιδάκι, αλλά δεν πιάνει έξω! Μην τα ρίχνουμε όμως όλα εκεί! Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει ο τρόπος του Τσίπρα και δεν βρίσκουν πεδίο συνεννόησης μαζί του, δε σημαίνει ότι εμείς θα δικαιολογούμε τα λάθη του και τις παραλήψεις του, σκόπιμες ή μη! Οι καταστάσεις είναι τέτοιες που ο Έλληνας περιμένει και απαιτεί πολλά από αυτούς που του έταξαν λαγούς και πετραχήλια! Και ο Ευρωπαίος από την άλλη περιμένει κάποιες συνεπείς συμπεριφορές για να σου έχει εμπιστοσύνη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...