Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεμάτα τα ATM's το Σαββατοκύριακο - Θα βγάζουμε 60 ευρώ την ημέρα

Γεμάτα τα ATM's το Σαββατοκύριακο - Θα βγάζουμε 60 ευρώ την ημέρα
Στο ύψος του 1 δισ. ευρώ ανέρχεται η ρευστότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μειωθεί το όριο ανάληψης κάτω από τα 60 ευρώ,
όπως δήλωσε υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, μετά από την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, που μετείχε στη σύσκεψη, «τα ΑΤΜ είναι "φορτωμένα" για όλο το Σαββατοκύριακο».

Από την πλευρά τους, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι η ρευστότητα είναι εξασφαλισμένη έως τη λήξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα συνεδριάσει η ειδική επιτροπή (από στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών), η οποία θα επανασχεδιάσει την επανεκκίνηση του τραπεζικού συστήματος από την Τρίτη.

Παράλληλα, το πρωί της προσεχούς Δευτέρας θα συνεδριάσει η ΕΚΤ και ανάλογα με την απόφαση που θα ληφθεί θα εξετασθεί ποιες τραπεζικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν, υπό την «προστασία» των capital controls.
ΑΠΕ

1 σχόλιο

  • Μπλά μπλά
    Μπλά μπλά Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    50 εννοείτε, όπως βγάζαμε μέχρι τώρα? Εκτός αν τώρα.......βρήκαν δεκάρικα και εικοσάρικα τώρα λόγω δημοψηφίσματος...Τέλος, πάντων, ας βγάλει όποιος έχει ακόμα το κουράγιο να στήνεται σε ουρές για μια ώρα με το ρολόι, ότι μπορεί, γιατί από Δευτέρα κανείς δεν ξέρει, και κανείς δεν έχει βασικά με κανέναν τρόπο, τον....τρόπο να σε διαβεβαιώσει για το τι μέλει γενέσθαι.......δεν το έκανε άλλωστε στην ουσία ούτε ο Βαρουφάκης χθες στο κανάλι που βγήκε......αντιθέτως, για όποιον είχε μάτια και ήθελε να δει, πιο πολύ σε ανησύχησε, παρά σε καθησύχασε ο τρόπος που μιλούσε.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...