Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπουργείο Οικονομικών: Προβοκάτσια το δημοσίευμα των Financial Times για κούρεμα καταθέσεων!

Υπουργείο Οικονομικών: Προβοκάτσια το δημοσίευμα των Financial Times για κούρεμα καταθέσεων!
Το δημοσίευμα των Financial Times για κούρεμα καταθέσεων από 8.000 ευρώ, κατά 30%, το Υπουργείο Οικονομικών αντέδρασε και κάνει λόγο για προβοκάτσια που αποτελεί υπονόμευση του δημοψηφίσματος της Κυριακής και της λαϊκής ετυμηγορίας.
Το Υπουργείο Οικονομικών ζητά από τους FT να ανακαλέσουν το ψευδέστατο δημοσίευμα.
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κυρία Λούκα Κατσέλη, έχει ήδη διαψεύσει κατηγορηματικά αυτή τη νοσηρή «είδηση».

1 σχόλιο

  • Αδιέξοδο......
    Αδιέξοδο...... Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε την προβοκάτσια της εφημερίδας, και κοιτάξτε τι πολύ χειρότερα από το κούρεμα των καταθέσεων μας περιμένουν με αυτούς που μπλέξαμε!! Η εφημερίδα σενάρια κάνει, και εντυπώσεις προσπαθεί να δημιουργήσει, σύμφωνοι, μας είπε δήθεν και από ποιου ποσού θα γίνει το κούρεμα! Το θέμα είναι μάλλον τι είπε ή τι δεν είπε για τράπεζες και κούρεμα ο Βαρουφάκης χθές στην τηλεόραση που..........τραύλιζε σε κάνα δυο σημεία και δεν ήξερε τι να πει! Πέταξε στο τέλος και τις μ@@@@@ες που λένε πάντα για προπαγάνδα των καναλιών,..........λες και αυτοί δεν κάνουν καμία προπαγάνδα!!!!!! Λες και δεν έχουμε μάτια μόνοι να δούμε που μας έφτασαν!!!Εσείς πιστεύετε ακόμα ρε σεις θα μου πείτε ότι η ψήφος του όχι είναι για να τερματίστει τη λιτότητα, τι να λέμε τώρα..........δεν βλέπετε ότι η ψήφος εξυπηρετεί με μια σειρά τρόπων μόνο αυτούς τους αφερέγγυους που σε......"κυβερνάνε" στην πιο κρίσιμη στιγμή της χώρας......που αυτοί φταίνε και μόνο που είναι κρίσιμη!!!! Διαλέγετε και παίρνετε ένα από τα δύο, γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί να παίζει: Ή είναι τόσο άχρηστοι ή έχουν σκοπιμότητα! Όπως και να' χει, είτε με το ναι, είτε με το όχι, από τη στιγμή ειδικά που κατάφεραν να είμαστε στην κυριολεξία στον αέρα, έχουμε πέσει σε μια τεράστια παγίδα. Μακάρι να διαψευστώ γι' αυτά που υποψιάζομαι ότι θα συμβούν....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...