Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσίπρας: "Η αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου" (vd)

Τσίπρας: "Η αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου" (vd)
Το μήνυμα ότι αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ψήφισε στο 27ο-30ό δημοτικό σχολείο Κυψέλης υπό τον ασφυκτικό κλοιό δεκάδων φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων από όλο τον κόσμο.

«Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής, διότι η Δημοκρατία είναι γιορτή, είναι χαρά. Και όταν η Δημοκρατία νικάει τον φόβο και τους εκβιασμούς, τότε είναι και λύτρωση, είναι και διέξοδος», ανέφερε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Ο ελληνικός λαός στέλνει σήμερα ένα πολύ ισχυρό μήνυμα. Ένα μήνυμα αξιοπρέπειας, αποφασιστικότητας. Το μήνυμα ότι έχει στα χέρια του την επιλογή. Πολλοί μπορεί να αγνοήσουν την βούληση μιας κυβέρνησης. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την βούληση ενός λαού να ζήσει, να ζήσει με αποφασιστικότητα, να πάρει τη ζωή στα χέρια του».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο. Η αποφασιστικότητα του λαού μας νικάει, από ότι φαίνεται, την προπαγάνδα του φόβου. Είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα έχουμε ανοίξει  ένα δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Έναν δρόμο επιστροφής στις ιδρυτικές αξίες της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης στην Ευρώπη, στέλνοντας ένα μήνυμα ισχυρής αποφασιστικότητας, όχι μόνο να μείνουμε, αλλά και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Να προκόψουμε, να δουλέψουμε ως ίσοι απέναντι σε ίσους.

Ας κάνουμε, λοιπόν, αυτή την πράξη της ισχυρής βούλησης, αυτή την πράξη τη γιορτινή της Δημοκρατίας, πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Είμαι πολύ αισιόδοξος, γεια σας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...