Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατέρρευσε η προπαγάνδα: «Είτε με ναι, είτε με όχι, η Ελλάδα μένει στο €» λέει ο Ιταλός Πρωθυπουργός!

Κατέρρευσε η προπαγάνδα: «Είτε με ναι, είτε με όχι, η Ελλάδα μένει στο €» λέει ο Ιταλός Πρωθυπουργός!
Με νέα δήλωση του, ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, βάζει «τέλος» στην προπαγάνδα των τελευταίων ημερών, περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Η δήλωση έγινε στην εφημερίδα Il Messaggero και ο Ρέντσι είπε ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν θα βγει από την ευρωζώνη.
Για να προσθέσει ότι «είναι προφανές ότι την επομένη του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες».
"Βεβαίως", επισήμανε, "είναι αδύνατο να σώσουμε την Ελλάδα χωρίς την δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης: η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού, ο αγώνας κατά της φοροδιαφυγής, η νέα αγορά εργασίας εξαρτάται από αυτούς".

1 σχόλιο

  • Καλή μας τύχη
    Καλή μας τύχη Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η....προπαγάνδα κατέρρευσε, αλλά βλέπω δυστυχώς με θλίψη ότι κάποιες άλλες καλά κρατούν.......Αν νομίζουν οι αφελείς πώς όποιος ψηφίζει ΝΑΙ είναι τόοοσο αφελής (όσο αυτοί) ώστε να νομίζει πώς θα τον πετάξουν οι Ευρωπαίοι έξω, πλανάται πλάνην οικτράν!!!! Ούτε "δούλοι" των Ευρωπαίων είμαστε, ούτε τίποτα!!! Απλά θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα σε όσους από τους δικούς μας τόσον καιρό πηγαινοέρχονταν και τορπίλιζαν την όποια συμφωνία.....Τι πάει να πεί ας πούμε αυτό το...γενικόλογο όχι στα μνημόνια που έλεγαν και λένε κάποιοι, ενώ συμφωνία πάνε υποτίθεται.....να υπογράψουν? Γιατί χωρίς μια όσο το δυνατόν πιο δίκαιη και τίμια συμφωνία, (που όλοι θέλουμε εννοείται να είναι τέτοια, και που στο κάτω κάτω κάποιοι στάθηκαν ανίκανοι να φέρουν, ή προσπάθησαν να τη φέρουν με λάθος τρόπο) δεν προχωράς μέσα στην Ευρώπη έτσι όπως έχουν τα πράγματα...εκτός αν θέλεις να είσαι αλλού, οπότε μίλα ξεκάθαρα! Και κάποιοι σε πάρα πολύ ισχυρές θέσεις (ένας συγκεκριμένα) πρέπει να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ αν πρόκειται ποτέ να επιτευχθεί αυτή συμφωνία, γιατί αυτός ο άνθρωπος που φέραμε εδώ να μας σώσει, υποψιάζομαι πώς έχει τελικά άλλα στο μυαλό του......Λοιπόν, για να τελειώνουμε, εγώ προσωπικά θα ψηφίσω ναι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει αντίβαρο σε ένα (πολύ δικαιολογημένο) όχι -που πρέπει να υπάρξει αρκετά ισχυρό, όχι όμως υπερβολικά ισχυρο). Θεωρώ πώς ούτε το ναι, ούτε το όχι πρέπει να είναι πολύ ισχυρά. Να τους δείξουμε ότι άδικα μας δίχασαν, και να ψάξουν να βρουν λύση μαζί με τους Ευρωπαίους, αλλά μακριά από επικίνδυνες ερμηνείες! Και το πολύ ισχυρό ναι θα ήταν επικίνδυνο γιατί δείχνει πώς πράγματι είσαι αφελής λαός και φοβισμένος και μάσησες από "απειλές", άρα είσαι απόλυτα στη διάθεση κάποιων, και το πολύ ισχυρό όχι είναι λάθος, γιατί δείχνει πώς δεν έχεις διάθεση ευθύνης και συνεννόησης, και πώς δεν συνειδητοποιείς την πραγματικότητα της χώρας σου! Θέλω κάτι που να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί κατά βούληση ΚΑΝΕΙΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...