Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Μεϊμαράκης – Δεν φεύγει από την Περιφέρεια πο Τζιτζικώστας

ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Μεϊμαράκης – Δεν φεύγει από την Περιφέρεια πο Τζιτζικώστας
Σημαντικές εξελίξεις στη ΝΔ, , αφού την παραίτησή του υπέβαλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξαπολύοντας επίθεση κατά των συνυποψηφίων του αλλά και στελεχών του κόμματος για τη στάση που κράτησαν το τελευταίο 24ωρο.
   Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε πως θα καλέσει τον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη και θα του ζητήσει να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για να υπάρξει μεταβατικός πρόεδρος, ενώ ζήτησε και την άμεση προσφυγή στις κάλπες. Κάλεσε παράλληλα και τους συνυποψηφίους του να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Ηδη ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας μέσω κύκλων του χαρακτηρίζει προσχηματική την απόφαση του κ. Μεϊμαράκη και ξεκαθαρίζει πως δεν θα παραιτηθεί από την Περιφέρεια.
 Ο κ. Μεϊμαράκης, υποστήριξε πως η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν τον συγκίνησε ποτέ. « Είπα να την παραδώσω και τον Αύγουστο και κανείς δεν ήθελε» είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ είμαι έτοιμος να παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν παραιτούμαι από τη διαδικασία που ξεκίνησε και κανείς να μην διαννοηθεί να τη σταματήσει, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου μου προκαλούσε προβλήματα» είπε.
   «Εγω θα ζητήσω από τον κ. Πλακιωτάκη, ή αν θελουν κάποιον άλλο να γίνει ο μεταβατικός Πρόεδρος από σήμερα και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία η οποία θα πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν» ξεκαθάρισε τέλος, και κάλεσε τον κ. Πλακιωτάκη να του παραδώσει την καρέκλα από τώρα: «Εγώ δεν είμαι γατζωμένος στην καρέκλα» κατέληξε.
 
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
 Είναι εντελώς προσχηματικό αυτό που ζητάει ο κ. Μεϊμαράκης. Η περιφέρεια δεν εχει καμια σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ και το φιάσκο που έγινε, αναφέρουν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα, με αφορμή τις δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη, που ζήτησε από τους συνυποψηφίους του να παραιτηθούν από θέσεις ευθύνης.
   Ο κ. Μεϊμαράκης σύρθηκε στην παραίτηση μετά το φιάσκο και τις ευθύνες που του καταλογίζει και ο κόσμος της ΝΔ. - Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν ζήτησε την παραίτησή του στην προεκλογική περίοδο. Τη ζητά όμως τώρα μετά το φιάσκο γιατί εχει πολιτικές ευθύνες, αναφέρουν και προσθέτουν: 
   Οι θέσεις που κατέχουν και οι τρεις ειναι κομματικές και μάλιστα είναι διορισμένοι. Επομένως ορθώς παραιτούνται. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η θέση του στην περιφέρεια δεν είναι κομματική και το κυριότερο είναι εκλεγμένος.

1 σχόλιο

  • Γιωργος
    Γιωργος Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πες τωρα τζιτζικωστα τι θα κανεις?? αλλα θέλεις αγορινα να το εχεις δίπορτο!! ΔΟΕ λέει αν δεν βγω θα πινασω, όποτε?
    Καφενεία όλοι σας.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...