Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Όχι" στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας φώναξαν χιλιάδες εθνικιστές (vd)

"Όχι" στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας φώναξαν χιλιάδες εθνικιστές (vd)
Οι δρόμοι του Πειραιά, κατακλύστηκαν από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης.














"Σε μια περιοχή αποκλεισμένη από δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ και με την ανοχή της παράνομης αντισυγκέντρωσης από μια χούφτα παρακρατικούς "αντιρατιστές", χιλιάδες Έλληνες εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης" αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.



Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι "την ώρα που η κυβέρνηση των λαθρομεταναστών μεριμνά για τους εισβολείς και αδιαφορεί για τους Έλληνες, οι Εθνικιστές έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε να διαλυθεί το Εθνικό κράτος των Ελλήνων".



Στην δυναμική συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης τον λόγο πήραν εκπρόσωποι των επιτροπών κατοίκων Πειραιά, ο περιφερειακός σύμβουλος, Περικλής Μουλιανάκης, οι βουλευτές Πειραιά Ι. Λαγός καιΝ. Κούζηλος και ο βουλευτής Αττικής, Η. Κασιδιάρης.





Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως η συγκέντρωση δεν είναι κομματική, αλλά Εθνική και ότι ο Αγώνας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους!



Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.















Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...