Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

29χρονος Αφγανός συνελήφθη για βιασμό 13χρονου στη Χίο ...

29χρονος Αφγανός συνελήφθη για βιασμό 13χρονου στη Χίο ...
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για την περίπτωση βιασμού 13χρονου ανήλικου Αφγανού από 29χρονο ομοεθνή του στο κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου όπου έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΓΑΔΠ στο Politischios.gr ο συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Χίο, ενώ επί του παρόντος κρατείται φρουρούμενος στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από καταγγελία των γονέων του ανήλικου παιδιού ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου προς το παρόν κρατάει χαμηλούς τόνους κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

«Είναι ένα περιστατικό που αντιμετωπίσαμε άμεσα και πράξαμε όσα ορίζει ο νόμος. Αυτή τη στιγμή προέχει να προχωρήσει η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου προκειμένου το κέντρο να αποσυμφορηθεί και η κατάσταση να ομαλοποιηθεί», ανέφερε αστυνομικό στέλεχος στον «π».

Σήμερα στη Χίο βρίσκονται 2.017 άτομα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...