Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θρήνος στην Κοζάνη: Τραγικός θάνατος για 5χρονο παιδάκι, μετά από επίθεση Ροτβάιλερ (vd)

Θρήνος στην Κοζάνη: Τραγικός θάνατος για 5χρονο παιδάκι, μετά από επίθεση Ροτβάιλερ (vd)
Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, την Κυριακή του Πάσχα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σε οικία, μεταξύ της περιοχής Λευκάδια και του Αργίλου στην Κοζάνη, όταν 5χρονο αγοράκι, για άγνωστη αιτία, δέχτηκε επίθεση από σκυλί ή σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ.
Το παιδάκι βρισκόταν, μαζί με τη μητέρα του, στο σπίτι του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και γιόρταζαν, μαζί και με άλλα άτομα, τo Πάσχα. Το παιδάκι έφερε τραύμα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και φιλικό πρόσωπο, ενώ ειδοποιήθηκε – από γείτονες – και η αστυνομία. Το παιδί χειρουργήθηκε και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, όμως, όπως αποδείχτηκε, τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και δυστυχώς κατέληξε.
 
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο 5ΧΡΟΝΟΣ
 
ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ
Σοκάρουν οι περιγραφές από αυτήκοους – αυτόπτες μάρτυρες του μοιραίου περιστατικού με το 5χρονο παιδάκι που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επίθεση Ροτβάιλερ. Aκούστε τι είπαν στο kozan.gr…

 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ
Ελεύθερος αφέθηκε τελικώς ο 72χρονος ιδιοκτήτης των δύο ροτβάιλερ, τα οποία χθες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα το 5χρονο παιδάκι σε οικία ιδιοκτησίας του πρώτου, στον Άργιλο.
Ο 72χρονος απολογήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε συνοδεία περιπολικών.
Ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην κρατηθεί τελικώς ο 72χρονος, του απήγγειλε όμως την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας.
 
Πηγή: kozankozanimedia

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...