Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές 12 ή 19 Ιουνίου "βλέπει" ο Λεβέντης!

Εκλογές 12 ή 19 Ιουνίου "βλέπει" ο Λεβέντης!
“Φοβάμαι ότι θα πάμε σε εκλογές”, είπε ο Βασίλης Λεβέντης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “ο Τσίπρας έκανε Πάσχα μόνο με τον Καμμένο σε μια φρεγάτα όπου δεν επετράπη ούτε σε μένα ούτε στον Μητσοτάκη να πάμε”.
Όπως είπε ο κ. Λεβέντης ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να δραπετεύσει μέσω των εκλογών, γνωρίζει ότι είναι δεύτερος, ανέφερε μάλιστα ότι οι εκλογές είναι πιθανό να γίνουν 12 ή 19 Ιουνίου. "Είναι πολύ πιθανό να γίνουν τότε" είπε και συμπλήρωσε πως " Πρωθυουργός δεν μιλάει με κανέναν, έχει κλειστεί στον κόσμο του".
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε τα νέα μέτρα γκιλοτίνα λέγοντας ότι είναι καταστροφικά για τον λαό και την κοινωνία.
Ο Τσίπρας έχει πέντε έξι σκληρούς υπουργούς που δεν τον αφήνουν να πάει σε οικουμενική κυβέρνηση, γνωρίζει τι θέλει η Ευρώπη, είπε ο Βασίλης Λεβέντης και προέβλεψε μάλιστα ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα λαμβάνοντας ποσοστό 8% ως 12%.
Σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο του Grexit ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως ο κίνδυνος υπάρχει, είμαστε μια χώρα που έχει πτωχεύσει και ζει βάσει μνημονίων, όσο δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ανέφερε, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πρωθυπουργός που θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει φυλακή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...