Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το τελευταίο θύμα του «δράκου» του Αμαρουσίου

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το τελευταίο θύμα του «δράκου» του Αμαρουσίου
Ενα σεξουαλικό έγκλημα, έξι επιθέσεις σε ανυπεράσπιστες γυναίκες στην ίδια περιοχή, η σύλληψη του «δράκου» και το μυστήριο με τον δολοφόνο της εύπορης Αθηναίας.
Αυτά είναι τα κομμάτια μιας μυστηριώδους ιστορίας με κοινό παρονομαστή έναν 30χρονο νεαρό της διπλανής πόρτας, ο οποίος από τη μια μέρα στην άλλη μεταμορφώνεται σε «δράκο» που ομολογεί τα χτυπήματα στα θύματά του, αρνείται όμως ότι είναι αυτός που έσπρωξε στον θάνατο την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου στο 3ο υπόγειο σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί λένε ότι δεν είναι δυνατόν το ίδιο χρονικό διάστημα και στην ίδια περιοχή να δρούσαν παράλληλα δύο βιαστές με την ίδια μεθοδολογία, ωστόσο τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τουλάχιστον στις πρώτες αναλύσεις, δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν το γενετικό υλικό στο πτώμα της 69χρονης με αυτό του 30χρονου από την Αλσούπολη της Νέας Ιωνίας. Ισως να φταίει ότι πέρασαν πολλές ημέρες και τα στοιχεία αλλοιώθηκαν, ενδεχομένως ο δολοφόνος να έσβησε κάθε ίχνος DNA και πλέον μόνο το αποτύπωμα ενός παπουτσιού μπορεί να οδηγήσει τους αστυνομικούς στα βήματα του δολοφόνου. Το θρίλερ πάντως θα αποκτήσει απρόβλεπτες διαστάσεις στην περίπτωση που ο «δράκος» του Αμαρουσίου λέει την αλήθεια και συνεπώς υπάρχει ένας δεύτερος σκληρός βιαστής-δολοφόνος που στήνει καρτέρι σε απόμερα σημεία και σκοτώνει χωρίς να αφήσει πίσω του το παραμικρό ίχνος.

Για 35 ημέρες το Μαρούσι βίωνε την απόλυτη ανατριχίλα με την Αστυνομία κυριολεκτικά σε επιφυλακή, να στήνει μπλόκα στις υπόγειες διαβάσεις με γυναίκες-δολώματα με στόχο να τσιμπήσει τον «δράκο». Χρονικά, η πρώτη επίθεση γίνεται στις 19 Απριλίου, σε μια γυναίκα στρατιωτικό στην πεζογέφυρα της λεωφόρου Κηφισίας και η τελευταία στις 25 Μαΐου στην οδό Αγράφων στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου σε μια υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα καρέ που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ» δείχνουν τον τρόμο που έζησε η γυναίκα, η οποία ουσιαστικά έδωσε μάχη με τον «δράκο» και κατάφερε να βγει αλώβητη από αυτή τη φρίκη. Μεσολαβεί, στις 21 Απριλίου, η άγρια δολοφονία και πιθανότατα ο βιασμός της Ελευθερίας Αγραφιώτου, αν και το πτώμα της ανακαλύπτεται σε προχωρημένη σήψη την ημέρα που συλλαμβάνεται ο 30χρονος περιπτεράς και ομολογεί μία προς μία τις επιθέσεις στις έξι γυναίκες.

http://www.protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...