Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη..νες»: Η εκστρατεία «Stop Bullying» … έπαιξε και στη «Ζούγκλα»!

«Έλλη..νες»: Η εκστρατεία «Stop Bullying» … έπαιξε και στη «Ζούγκλα»!
Η μεγάλη εκστρατεία που έχουν ξεκινήσει οι «Έλλη..νες» και το «Καλημέρα Αρκαδία», με φωτογραφίες που στέλνουν το μήνυμα κατά του εκφοβισμού, προβλήθηκε σήμερα, σε μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, το zougla.gr, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Διαβάστε τι γράφτηκε στη «Ζούγκλα» την οποία και ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Το kalimera-arkadia.gr και η δικτυακή εκπομπή «Έλλη…νες» με την Έλλη Αρτοπούλου ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για την γνωστή εκστρατεία του εκφοβισμού ως γνωστή «Stop Bullying».
 Ο τρόπος που πραγματοποιείτε ο αγώνας της εκστρατείας αυτής είναι το γράψιμο στα χέρια με τις λέξεις «STOP BULLLYING» συνοδευόμενο από ύφος θυμού… O στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να υπενθυμίσουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς πρώτα από όλα λέγοντας «Stop Bullying your self … so you cant Stop Bullying the other!».
Αυτό σημαίνει, πως πρέπει να σταματήσουμε το Bullying στον ίδιο μας τον εαυτό για να μπορέσουμε να ζήσουμε πιο όμορφα και αληθινά με σκοπό να μην χάνουμε πολύτιμες στιγμές από την ζωή μας βάζοντας λάθος προτεραιότητες που μας στερούν την ευτυχία και μας προσφέρουν μόνο τα «πρέπει» και το «φαίνεσθε της απαιτητικής κοινωνίας» !
Αλήθεια για σκεφτείτε πόσες φορές έχουμε πει στον ίδιο μας τον εαυτό ένα μεγάλο «ΟΧΙ» ενώ τα θέλω μας φωνάζουν «ΝΑΙ»; Πόσες φορές έχουμε υποβαθμίσει τον ίδιο μας τον εαυτό με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουμε και τους γύρω μας; Πόσες φορές δεν τολμάμε να κάνουνε πράξη γιατί φοβόμαστε την αποτυχία; Πόσες φορές εγκλωβιζόμαστε σε καταστάσεις πιστεύοντας πως είναι αδύνατη η ευτυχία;
Λεκτικός εκφοβισμός… Σωματικός εκφοβισμός… Κοινωνικός εκφοβισμός… Ηλεκτρονικός εκφοβισμός…. STOP!!!! Σαφώς ο εκφοβισμός στα σχολεία είναι μία μάστιγα χρόνων. Εν μέρει την δικαιολογώ … διότι τα παιδιά θα φερθούν όπως τους διδάσκουν από το περιβάλλον τους και η ηλικία τους δεν τους επιτρέπει να δουν τις άσχημες συνέπειες τόσο στους ίδιους αλλά και στα θύματά τους… Όμως τον εκφοβισμό σε μεγαλύτερη ηλικία δεν τον δικαιολογώ…
Πρέπει να σταματήσουμε το Bullying του εαυτού μας αλλά και να απαγορεύσουμε το Bullying στους γύρω μας! Φωνάξτε και εσείς! Stop Bullying! Στείλτε την δική σας φωτογραφία Stop Bullying στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με στόχο να ενισχύσουμε την εκστρατεία αυτή!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...