Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη...νες»: Επιστρέφουν ... με δώρο ταξίδι για 2! Lovely seflie!

«Έλλη...νες»: Επιστρέφουν ... με δώρο ταξίδι για 2! Lovely seflie!
Αγαπημένοι μου, μικρή επιστροφή για τους «Έλλη..νες», αποκλειστικά για εσάς, μ’ ένα μοναδικό Δώρο!
Μετά από την καμπάνια «OXI»... άλλο Duck Face .... Μόνο «Smile Face» έρχεται το ... «Lovely selfie»!
Ένας διαγωνισμός express, για ένα διήμερο στο Arcadian Suite & Spa, στον Γαλάτα (σε απόσταση αναπνοής από το κατάφυτο με πεύκα γραφικό νησί του Πόρου).
Μια ευγενική χορηγία από την υπεύθυνη του ξενοδοχείου, την γλυκιά Κωνσταντίνα από την Αρκαδία, που πάντα προσφέρει για τους αναγνώστες του kalimera-arkadia.gr διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο!
Ο διαγωνισμός αυτός όμως είναι ιδιαίτερος! Απευθύνεται σε ζευγάρια με παιδιά, όπου αυτήν την εποχή προετοιμάζονται για τη νέα δύσκολη σχολική χρονιά! Γι’ αυτό ακριβώς οι «Έλλη...νες» προσφέρουν ένα απολαυστικό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της νέας σεζόν για τόνωση και αναζωογόνηση σε ένα τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει! Το αξίζετε!
Δηλώστε τη δική σας συμμετοχή στέλνοντας μια «Lovely selfie» με τον/την σύντροφό σας και διεκδικήστε ένα διήμερο αποκλειστικά για 2 άτομα στο Arcadian Suite & Spa!
Στείλτε την δική σας φωτογραφία στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο inbox του επίσημου Fun Page kalimera-arkadia.gr ΕΔΩ!
O διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.
 
«Οι «Έλλη...νες» πάντα υποστηρίζουν οτιδήποτε δημιουργεί αίσθημα αγάπης. Η κοινωνία ξεχνά πολλές φορές στην καθημερινότητα της πόσο σημαντικό είναι να ταξιδεύουμε στην ζωή μας με «αληθινή» αγάπη και όχι με ψεύτικα προφίλ... Η αγάπη αποδεικνύεται με αγκαλιές, με πράξεις και όχι με οργανωμένα μηνύματα και στημένα προφίλ.
Τολμήστε και χαρίστε την απλόχερα, σε ανθρώπους που σάς κοιτούν στα μάτια και λάμπει ο κόσμος όλος και κερδίστε πλούτο στη ζωή σας αλλά και εφόδιο παράδοσης στους νέους μας.
Δημιουργήστε τον κύκλο σας με απλές αξίες της ζωής όπως ο σεβασμός, ειλικρίνεια, κατανόηση, θαυμασμός, στήριξη με ανιδιοτέλεια και με πολλή αγάπη!
Να θυμάστε πως η ευτυχία σας, είναι η δική σας αληθινή επιτυχία!
Ραντεβού πολύ σύντομα... θα είμαι πάλι κοντά σας, με πολλές εκπλήξεις από προσωπικότητες που αξίζει όλοι να θαυμάζουμε. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε ακόμα και σε ό,τι σας προκαλεί για μια μάχη... Απλά... «Χαμογελάστε από καρδιάς» για μια καλή απόδειξη αγάπης...»
Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...