Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής στους «Έλλη…νες» - Τι λέει για τρομοκρατία, διαχείριση σκουπιδιών και ... Γορτυνία! (vd)

Ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής στους «Έλλη…νες» - Τι λέει για  τρομοκρατία, διαχείριση σκουπιδιών και ... Γορτυνία! (vd)
 Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στα Λαγκάδια της Γορτυνίας και δεν κρύβει ποτέ ότι είναι υπερήφανος για την καταγωγή του. Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, τον οποίο συνάντησε η Έλλη Αρτοπούλου και συζήτησε μαζί του, στο Στρασβούργο της Γαλλίας.


Ένα από τα θέματα που χαρακτήρισε ως σημαντικά για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη, είπε ότι είναι η διαχείριση των απορριμμάτων. «Πράγματι, η Ελλάδα καθυστέρησε να προσαρμοστεί στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Αντί να ξεκινήσουμε από την ορθόδοξη ιεράρχηση που κάνει η Κομισιόν (διαλογή στην πηγή κλπ), πήγαμε στο τελευταίο, στο πως θα φτιάξουμε εργοστάσια για μικρά σκουπίδια. Αυτό αποτελεί παραβίαση των ευρωπαϊκών συνθηκών» λέει ο ευρωβουλευτής ο οποίος εξηγεί ότι τα σκουπίδια είναι η κερδοφόρα επιχείρηση μετά τα ναρκωτικά και την πορνογραφία!

Δεν απέκλεισε μάλιστα να επιβληθούν νέα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διαχείριση των σκουπιδιών στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Χουντής έχει μεγάλη εμπειρία ως ευρωβουλευτής και έχει πολύ ενδιαφέρον η άποψή του για το κλίμα που υπάρχει στην Ευρώπη, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι. «Έχουμε μια γενικότερη ατμόσφαιρα που τείνει να γίνει εφιαλτική στην Ευρώπη, με την οικονομική κρίση, το προσφυγικό και το τρομοκρατικό χτύπημα και μία κατάσταση πλήρους επιφυλακής» εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει ότι η Ευρώπη δοκιμάζεται.

Τέλος, η ευχή που κάνει για τους Αρκάδες και τους Γορτύνιους, είναι η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη, χωρίς θύματα, να μην πνίγονται παιδιά στο Αιγαίο, να μην μένει ο κόσμος χωρίς σπίτι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...