Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Η Τρίπολη χαρίζει #χαμόγελα_καρδιάς με 1+…1 σε «Αναμονή»! Εσείς;

«Έλλη…νες»: Η Τρίπολη χαρίζει #χαμόγελα_καρδιάς με 1+…1 σε «Αναμονή»! Εσείς;

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την πόλη της Τρίπολης, για να μοιράσει πολλά #Χαμόγελα_Καρδιάς!

Το κατάστημα Eat Me που βρίσκεται στην Πλατεία Πετρινού, ανακοίνωσε σήμερα το ξεκίνημα για την καμπάνια συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας με το σύνθημα «Σε…Αναμονή»! Έβγαλε έναν μαύρο πίνακα και ενημερώνει πόσοι καφέδες και πόσα τόστ είναι σε "αναμονή", με στόχο να τα παραλάβουν συνάνθρωποί μας, που το έχουν ανάγκη!

Στη συνέχεια της ημέρας, ανακοίνωση έβγαλε και το Café Segreto για την καμπάνια συμπαράστασης «Σε…Αναμονή»!!!

«Αγαπημένοι μου! Πολλά #Χαμόγελα_Αγάπης στην πόλη μας, σήμερα! Εύχομαι να είναι ένα ξεκίνημα που θα ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πληγή… από την κατάσταση της χώρας μας… όμως, υπάρχουμε κι εμείς, που είμαστε

άνθρωποι με αξίες και πράττουμε από καρδιάς!!!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νέους επιχειρηματίες που τόλμησαν να σπάσουν κάθε είδος «ταμπού» σε μια κλειστή κοινωνία, βάζοντας πάνω απ' όλα την γενναιοδωρία της ψυχής τους!!! Μπράβο!!!

Η ευαισθησία μου είναι γνωστή… Δεν είναι άλλος λόγος… Παρά μόνο, θα σάς πω ένα… Όταν δοκιμάζεσαι από τη ζωή κι έχεις νιώσει όλες τις πλευρές της, τότε αποκτάς την εμπειρία & την γνώση της αξίας, να στηρίζεις & να ξεχωρίζεις ανθρώπους που ακόμα και μέσα από ένα χαμόγελο μπορείς να διακρίνεις… την αγάπη που σού ζητάει… Κι εκεί πιστέψτε με… Αξίζει να την δώσουμε απλόχερα, χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα, παρά μόνο να το κρατήσουμε ως δικό μας φυλαχτό που φτιάξαμε για εμάς αφού… χαρίσαμε πολλά, πολλά χαμόγελα!

Το Καλημέρα Αρκαδία θα στηρίξει την προσπάθεια τόσο των πολιτών, όσο και των επιχειρήσεων, με στόχο να γίνει μια σωστή κατανομή σε συνανθρώπους μας, για να σταματήσει πλέον η σακούλα «καθαρού φαγητού» δίπλα στους… κάδους σκουπιδιών… Και να είστε σίγουροι πως μια μπόρα είναι…- όπως όλα τα δύσκολα στη ζωή μας- που θα περάσει γρήγορα, με στόχο η Ελλάδα μας να λάμψει πάλι, έτσι όπως της αξίζει!!!

Κλείνοντας, θέλω να παροτρύνω κι άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα, αλλά και όλους εσάς που χρειάζεστε, να τολμήσετε, να το ζητήσετε και να το χαρείτε!!! Να θυμάστε πως η ζωή κάνει κύκλους… και τότε ίσως μια μέρα, να χρειαστεί να βοηθήσετε και εσείς έναν συνάνθρωπο σας!!! Διότι όπως έχει αποδείξει σε όλους μας η ζωή, «Ότι δίνεις, σου επιστρέφεται απλόχερα»!!!

Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...