Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακοινώθηκε συνεργασία Κολοβού – Μουρούτσου για τις δημοτικές εκλογές Γορτυνίας!

Ανακοινώθηκε συνεργασία Κολοβού – Μουρούτσου για τις δημοτικές εκλογές Γορτυνίας!
Κοινή ανακοίνωση εκδόθηκε για την εκλογική συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων Γορτυνίας  "ΓΟΡΤΥΝΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" και “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ”.
Πρόκειται για την παράταξη που μέχρι πρότινος είχε επικεφαλής τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο και πλέον αρχηγός είναι ο Ανδρέας Κολοβός και την παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει επικεφαλής τον Γιάννη Μουρούτσο.
Αυτές οι δύο παρατάξεις λοιπόν θα συνεργαστούν και επικεφαλής του ενωτικού αυτού σχήματος ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο Κολοβός.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Βρισκόμαστε ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, που διεξάγονται μέσα στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας, στη γιγαντωμένη ανεργία που πλήττει  τους νέους, στη συρρίκνωση - κατάργηση δομών  και υπηρεσιών εκπαίδευσης  και κοινωνικής φροντίδας, στην εγκατάλειψη και ερημοποίηση της Γορτυνίας μας, αλλά και στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα  και στην αδιαφανή- φαύλη διαχείριση  της σημερινής  δημοτικής αρχής.                                                                                                                                                                                       
Οι Δημοτικές Κινήσεις «Γορτυνία - Νέα Εποχή» και «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική  Δημοτική Κίνηση Γορτυνίας», στη βάση των κοινών προβληματισμών και αντιλήψεων, της ισότιμης συνεργασίας χωρίς προαπαιτούμενα και με τη διατήρηση της οργανωτικής αυτονομίας της κάθε κίνησης ξεχωριστά, με σεβασμό στη συλλογικότητα και την υπεράσπιση  των από κοινού συμφωνηθέντων, ανακοινώνουν την απόφασή τους  να συγκροτήσουν, μαζί και με  άλλες Δημοτικές Κινήσεις ή μεμονωμένους συμπατριώτες μας, που μοιράζονται μαζί μας κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, έναν ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  για την ΓΟΡΤΥΝΙΑ,  με επικεφαλής  τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα  Κολοβό.
 
Οι Δημοτικές Κινήσεις δεσμεύονται να υπηρετήσουν με  συνέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία, αγωνιστικότητα  και προ πάντων με τη συμμετοχή των  Πολιτών της Γορτυνίας, για :
  • Την αντιμετώπιση των συνεπειών της Οικονομικής Κρίσης, που υπάρχει στη χώρα και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας, που είναι αποτέλεσμα των Αντιλαϊκών  Πολιτικών,  που εφαρμόζονται  από τις Κυβερνήσεις, στα πλαίσια των μνημονίων που οι ίδιες έχουν υπογράψει, μέσα από την ανάπτυξη υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης.
  • Την υπεράσπιση του Δημόσιου Χαρακτήρα βασικών υπηρεσιών προς τον Πολίτη, όπως είναι αυτές της Δημόσιας Υγείας και της  Δημόσιας Παιδείας,  με τις οξυμένες ιδιαιτερότητες  που εμφανίζονται στο Δήμο Γορτυνίας.
  • Την απόκρουση των Καλλικρατικών  επιλογών,  που έχουν σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και τον Οικονομικό  της μαρασμό .
  • Την αντιμετώπιση των οξυμένων  Τοπικών Προβλημάτων,  που αντιμετωπίζει κάθε χωριό ή πόλη του Δήμου ξεχωριστά.
  • Τη διεκδίκηση και επίλυση των οξυμένων προβλημάτων  Υποδομής ( Οδικό Δίκτυο, Ύδρευση,  Αποχέτευση κλπ)
  • Τη συμβολή του Δήμου (σχεδιασμός- μελέτες- διεκδίκηση πόρων- συνεργασία με  άλλους φορείς )  στη Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιοχής μας,  για  την ενίσχυση του Πρωτογενούς τομέα Παραγωγής ( Γεωργία – Κτηνοτροφία ) αλλά και του Τουρισμού – Αγροτουρισμού.
 
Καλούμε όλους τους Πολίτες της Γορτυνίας, να στρατευτούν  μαζί μας, για να βγάλουμε την περιοχή από το τέλμα, να δώσουμε τέλος σε μια περίοδο γραφειοκρατίας, αδιαφάνειας, ρουσφετολογίας, κατασπατάλησης Δημόσιων πόρων και εγκατάλειψης των  χωριών και του Δήμου μας στο έλεος του Θεού.
Από κοινού θα δώσουμε τη μάχη  για μια νέα αντίληψη στα Δημοτικά δρώμενα , για μια Δημοτική Αρχή πραγματικά Δημοκρατική, Αγωνιστική  και Κρυστάλλινα Διάφανη.
 
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣΓΙΑ ΤΗ «ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», Ανδρέας  Κολοβός ΓΙΑ ΤΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ», Γιάννης  Μουρούτσος Δημητσάνα, 26 Μαρτίου 2014.»

13 σχόλια

  • εγκυροςπ
    εγκυροςπ Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΠΟΥ --ΘΑ-- ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Ο ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΡΑ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΥΝΔΙΑΔΜΟΣ ΠΟΥ --ΘΑ--ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ.
    ΠΙΟ ΣΑΦΕΣΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ
    ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    http://syriza-arkadias.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9.html?m=1 ΠΑΡΑΝΟΜΕ ΟΡΕΣΙΒΙΕ....

  • παρανομος
    παρανομος Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 04:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι τον κ.Μουρουτσο τον στηριζε ο ΣΥΡΙΖΑ; Ημουνα στην συγκεντωση της Βυτινας και ολοι μιλαγανε για εναν ανεξαρτητο δημοτικο συνδιασμο. Επισης δεν γνωριζω να εχει δημοσιευθει καμια στηρριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την Γορτυνια. Διασταυρωμενο 100% !!! Επιπλεον γνωριζω οτι μονο το ΚΚΕ εχει δημοσιευσει κομματικη στηριξη στην γορτυνια. Κανενας αλλος συνδιασμος. Τα λογια,οι πληροφοριες,οι φημες και τα πιθανα σεναρια ειναι υποπτα,υπουλα,σκοπιμα,κατευθυνομενα κολπα φτηνης και μεθοδευμενης προπαγανδας. Σ'αυτα τα κολπακια,το καταρρεον ΠΑΣΟΚ που εχει φωλιασει στον κ.Κολοβο ειναι...μανουλα κατακαημενη! Σκοπιμα διαδιδουν οτι ο εκλεκτος του ΣΥΡΙΖΑ ηταν ο Μουρουτσος (αν και δεν προκυπτει απο πουθενα) για να τον καταπιουν τον ιδιο σαν παρουσια,αλλα και να έεξαπατησουν τους γορτυνιους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ. Εχουν βαλει και τον αριστερο Κολοβο για μπροσταρη να σερνει το χορο και απο πισω του,ολα τα κατακαθια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ Γορτυνιας! Σεναριο και σκηνοθεσια: Παρασκευας ο ροδεμπορας!

  • τρύφων
    τρύφων Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπω πολυ φόβο για τον Γιαννοπουλο και οι λυκοι με την μασκα του προβάτου μπαίνουν ολοι στο μαντρι!
    Υ.Γ αν εμεις στην Βυτινα ξανα ψηφίσουμε τον Γιαννάκι τον Σακελαριου θα ειμαστε άξιοι της μοιρας μας!

  • Παύλος
    Παύλος Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αυτα τα καραγκιοζιλικια δεν βλέπω να υπαρχει δεύτερος γύρος. Γιαννοπουλος με την πρώτη

  • Γέροντας
    Γέροντας Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδια υπομονή στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ......έχουμε καιρό....... για να δούμε συνδιασμούς..... θέλω να πιστεύω ότι οι Γορτύνιοι είναι ποιά ώριμοι να επιλέξουν ποιός θα είναι ο τιμονιέρης την ποιό δύσκολη περίοδο της Πατρίδας μας μετά τον ΕΜΦΥΛΙΟ .... καλό βόλι και ψυχή βαθειά !

  • sportingbet-fanpersi
    sportingbet-fanpersi Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΛΥΤΡΑΣ είναι ο μόνος σίγουρος στο Β' γύρο, έχει όλη τη νεολαία μαζί του και ο άλλος θα ναι ο Γιαννόπουλος.

    ΛΥΤΡΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  • PR 47
    PR 47 Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    αντικειμενικα ΚΟλοβος κουλης στην δευτερο γυρο για να δουμε ειναι και οι δυο αξιολογοι ανθρωποι και εχουν δυνατα ψηφοδελτια

  • και του χρονου
    και του χρονου Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    τον βλεπω να περναει δυσκολες ωρες ο Κυριος Γιαννοπουλος αντε τωρα να αντιμετωπισει 4 παραταξεις μαζι συν τον ΚΟυλη , ουτε στον δευτερο γυρο δεν θα περασει

  • ξενοφοντας
    ξενοφοντας Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό ήταν το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε για νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Αν ο Κολοβός και ο Σακελαρίου είναι νέοι και έχουν νέες ιδέες το ξέρουν όλοι

  • ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ
    ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΕΓΩ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΑΣ

  • Elin
    Elin Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Όμορφα νέα! Καλή επιτυχία!!!!

  • Τάσος  Παπαζαχαρίας.
    Τάσος Παπαζαχαρίας. Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εύχομαι από τη καρδιά μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...