Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι δράσεις που σχεδιάζει η Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας για το έτος 2014-15

Οι δράσεις που σχεδιάζει η Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας για το έτος 2014-15
Η Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας σχεδιάζει για το έτος 2014-15 δράσεις με σκοπό την προώθηση και δικτύωση μαθητών και αποφοίτων της Σχολής Στεμνίτσας, καθώς και την υποστήριξη του έργου της Σχολής.


Καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και λόγω του πιλοτικού χαρακτήρα όλων των σχεδιαζόμενων δράσεων οι ανακοινώσεις όλου του χρόνου θα απευθύνονται όχι μόνο προς τα μέλη της Στέγης, αλλά προς όλους τους μαθητές και αποφοίτους της Σχολής και αναμένουμε την ανταπόκριση σας! Προς το παρόν αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάθε συμμετέχοντα σχεδιαστή είναι η συμμετοχή των κοσμημάτων σε εύρος δράσεων και πάντα με την προώθηση και διαφήμιση του ονόματος του.

Οι δράσεις για το 2014-15 περιλαμβάνουν κυρίως: -συμμετοχές σε κλαδικές εκθέσεις, σε Ελλάδα και -αν τα καταφέρουμε- στο εξωτερικό (Γερμανία ή Γαλλία) - προτάσεις συνεργασίας σε Μουσεία [Μπενάκη (παλαιό και νέο), Κυκλαδικής Τέχνης, Ισλαμικής Τέχνης, Πλανητάριο, Λαλαούνη], με κοσμήματα εμπνευσμένα είτε από τις συλλογές των παραπάνω μουσείων, είτε από την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά (ευκαιρία να ξαναδούμε τα μουσεία μας!)

Κάθε σχεδιαζόμενη δράση/pro ject Θα ανακοινώνεται ξεχωριστά. Οι αιτήσεις συμμετοχής Θα εξετάζονται από τριμελή επιτροπή της Στέγης με γνώμονα την πρωτοτυπία του σχεδιασμού, την αισθητική αξία και την παραγωγική δυνατότητα των κοσμημάτων. Στη συνέχεια -και εφόσον οι εκάστοτε δράση καρποφορεί-Θα δημιουργείται ομάδα παραγωγής με αριθμό μελών και χρόνο εργασίας ανάλογα με τον όγκο παραγωγής. Στις ομάδες παραγωγής προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι, οι αιτήσεις συμμετοχής θα συνοδεύονται από portfolίo, Θα εξετάζονται από διμελή επιτροπή και οι επιλεχθέντες θα προσλαμβάνονται από τη Στέγη με σύμβαση έργου και Θα αμοίβονται για την εργασία τους.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν σύντομα! Καλή μας αρχή λοιπόν...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...