Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Θρίλερ» με τον Γορτύνιο Μητσάρα των γηπέδων ...

«Θρίλερ» με τον Γορτύνιο Μητσάρα των γηπέδων ...

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί, τις τελευταίες ημέρες, η εξαφάνιση του θρυλικού Μητσάρα (από το Βελημάχι Γορτυνίας, όπως ανέφερε πρώτο το www.kalimera-arkadia.gr) των ελληνικών γηπέδων και των διαδηλώσεων, με πολλά διαδικτυακά μέσα να αναφέρουν ότι ο -κατά κόσμον- Δημήτρης Γαλάνης με τα ευφάνταστα πλακάτ «έφυγε» από κοντά μας. Μέχρι στιγμής, πάντως, και ενώ ο Μητσάρας παραμένει άφαντος, η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ το κοιμητήριο του Σχιστού, όπου φέρεται να τελέστηκε η κηδεία του την περασμένη Δευτέρα, δεν επιβεβαιώνει το γεγονός.


Ωστόσο, μια ανάρτηση που εμφανίστηκε στην προσωπική σελίδα της αντιδημάρχου Πρόνοιας του Δήμου Καλλιθέας Γιάννας Γιαννάκου-Πάσχου ενέτεινε τη φημολογία περί θανάτου του πάντα χαμογελαστού και λιγομίλητου άνδρα που το καλοκαίρι του 2011 ήταν στο πλευρό των Αγανακτισμένων από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα των διαδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος. «Απίστευτο! Εφυγε ο Μητσάρας μας απλά και αθόρυβα χωρίς να μας αποχαιρετήσει! Η φιγούρα του όμως παραμένει χαραγμένη παντού στους δρόμους, στα πάρκα, στα μαγαζιά, στο γήπεδο... αλλά προπάντων στη μνήμη και στις καρδιές όλων μας! Πραγματικά, η μορφή του θα λείψει σε όλους τους Καλλιθεάτες από τριών μέχρι 103 ετών» ανέφερε στο συγκινητικό «αντίο» της.

Την ίδια στιγμή, το αρμόδιο γραφείο Τύπου του Δήμου Καλλιθέας επισημαίνει ότι κανένας από τους αντιδημάρχους δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την τραγική είδηση, ενώ δεν έχει κατατεθεί και ληξιαρχική πράξη θανάτου. Αντίστοιχες ήταν και οι απαντήσεις του Δήμου Νέας Σμύρνης, τόπος κατοικίας του Δημήτρη Γαλάνη, αλλά και της ΠΑΕ Πανιώνιος, της οποίας ο Μητσάρας είναι φανατικός φίλος και δεν έχει χάσει εντός έδρας αγώνα. «Εχουμε επικοινωνήσει με όλα τα νεκροταφεία, τα νοσοκομεία, τους ιατροδικαστές, τους δήμους, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Τύπου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ Γιώργος Μπιτσικώκος, προσθέτοντας ότι εύχεται οι πληροφορίες αυτές να είναι ψευδείς και ο δικός τους άνθρωπος να είναι δίπλα στην αγαπημένη ομάδα του για πολλά ακόμα χρόνια.

Τα πλακάτ που ο Μητσάρας περιέφερε σε πλατείες, δρόμους και γήπεδα ήταν πάντοτε καυστικά και επίκαιρα, ενώ μέσω αυτών στηλίτευε με χιούμορ και ευρηματικότητα το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας. Στεκόμενος πολλές φορές ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ με την ψυχραιμία και το χαμόγελο του είχε καταφέρει μέσω των γραπτών συνθημάτων του να αναδειχθεί σε κεντρική φυσιογνωμία των συγκεντρώσεων των τελευταίων ετών.

dimokratianews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...