Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία - Δωρεάν διανομή προϊόντων σε δημότες με χαμηλά εισοδήματα

Γορτυνία - Δωρεάν διανομή προϊόντων σε δημότες με χαμηλά εισοδήματα
Ο Δήμος Γορτυνίας, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, υλοποίησε τον Δεκέμβριο πρόγραμμα δωρεάν διανομής αποσυρόμενων πορτοκαλιών σε άπορους δημότες. Από την διανομή ωφελήθηκαν 650 οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, στις οποίες διατέθηκαν 23 τόνοι πορτοκαλιών.


Επίσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), υλοποίησε πρόγραμμα έκτακτης ενίσχυσης με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη καθαρισμού, βρεφικά είδη) σε 25 οικογένειες του Δήμου, που έχουν πολλαπλά προβλήματα (πολύ μικρό ή μηδενικό εισόδημα, σοβαρά προβλήματα υγείας, ανικανότητα για εργασία, κ. ά), και έντονες ανάγκες (μικρά παιδιά, κ.ά) κατόπιν κοινωνικής έρευνας και καταγραφής που διεξήγαγε με την κοινωνική λειτουργό.

Η πολιτική κοινωνικής στήριξης και αρωγής θα συνεχιστεί και με τις υπάρχουσες νεοσύστατες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και με την συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα για την εξασφάλιση πόρων, την ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών της περιοχής και την απασχόληση ειδικού επιστημονικού προσωπικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...