Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τμήμα Μουσικής από το Σύλλογο Νέων των Λαγκαδίων!

Τμήμα Μουσικής από το Σύλλογο Νέων των Λαγκαδίων!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων των Λαγκαδίων ΔΡΑΣΙΣ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή δασκάλου μουσικής.
Απομένει η συγκέντρωση του απαιτούμενου χρηματικού ποσού, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στο Τμήμα Μουσικής να μην επιβαρυνθούν οικονομικά. Είμαστε βέβαιοι πως οι φορείς στους οποίους έχουμε απευθυνθεί – παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε – θα ανταποκριθούν θετικά στο αίτημά μας.
Διευκρινίζουμε επίσης ότι το Τμήμα Μουσικής δεν αφορά μόνο στους νέους του χωριού, αλλά σε όλους τους κατοίκους ανεξαρτήτως ηλικίας που επιθυμούν να μάθουν κάποιο μουσικό όργανο ή να συμμετάσχουν στη Χορωδία.
Για την καλύτερη οργάνωση των μαθημάτων, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή άμεσα (μέσα στο Δεκέμβρη) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στόχος μας είναι να ξεκινήσουν τα μαθήματα αρχές Ιανουαρίου 2015.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων των Λαγκαδίων ΔΡΑΣΙΣ

3 σχόλια

  • efista
    efista Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Μακάρι η δημοτική αρχή να δώσει προτεραιότητα σε αυτό τον τομέα και να μην αναγκάζονται οι Σύλλογοι να παίξουν αυτό το ρόλο. Η μουσική και ο πολιτισμός είναι ηρεμία της ψυχής και καταφύγιο για όσους ασχολούνται, ιδίως τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

  • γεροντας
    γεροντας Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 04:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο ποτε νεοι της Αθηνας εχετε να επισκευτειτε τα Λαγκαδια; Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι εκλεισε το γυμνασιο,το λυκειο το δημοτικο θα κλεισει καθως επισης δεν υπαρχει νηπιαγωγειο και οι ελαχιστοι ανεργοι και απολυμενοι νεοι δουλευουν με 2μηνα στα σκουπιδιαρικα του δημου γορτυνιας και παρακαλουν τον καθε συμβουλο για ενα μεροκαματο της ξεφτιλας;
    Ειναι ντροπη να ανακοινωνετε τετοιες ασημαντες προκλησεις. Θαταν πιο σεμνο να στειλετε για δωρο....καθρεφτακια για εμπαιγμο.
    Μηπως σας ενδιαφερει η μεγαλη πτωση των εισακτεων στα ΑΕΙ για το 2014 απο τα λυκεια Βυτινας και Τροπαιων;;; Μηπως γνωριζετε οτι την περασμενη Τριτη εκλεισε το δημοτικο σχολειο της Δημητσανας απο την ελλειψη πετρελαιου και ετρεμαν τα παιδακια απο το κρυο;;; Δεν σας ανησυχουν τετοιες ειδησεις και πονοκεφαλιαζετε αν θα μαθουν οι ''νεοι,,, οργανο,αν σας βοηθησει οικονομικα καποιος,για να πετυχουν για την δικη σας διασκεδαση, οι
    καρναβαλικες κολοτουμπες σας,τις αποκριες. Οι νεοι πρεπει ναχουν ανησυχια,αγωνια,διεκδικηση και οχι ανευθυνοτητα,απροσανατολισμο, καλοπεραση και σκοπιμο υπνωτισμο...αν θελει να ελπιζει σε καποιο αξιοπρεπεστατο ΑΥΡΙΟ.

  • ΜΠΑΜΠΗΣ
    ΜΠΑΜΠΗΣ Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΙΟΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...