Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση Γορτύνιου επιχειρηματία (vd)

Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση Γορτύνιου επιχειρηματία (vd)

Γνωστός επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης Εμπορικού Κέντρου στη Βούλα, με καταγωγή από την Αράχωβα Γορτυνίας, χάθηκε μυστηριωδώς τις μέρες των εορτών.
Το γραπτό μήνυμα που έστειλε στην κόρη του για να την καληνυχτίσει, ήταν και το τελευταίο σημάδι ζωής του. Από τότε, το τηλέφωνο του απενεργοποιήθηκε.
Το «Τούνελ» την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ερεύνησε τα ίχνη που άφησε.


Η ιστοσελιδα anikolouli.gr, γράφει:

Το αυτοκίνητο του βρέθηκε κλειδωμένο στο υπόγειο γκαράζ του εμπορικού του κέντρου. Τα προσωπικά του έγγραφα συγκεντρωμένα σε ξενοίκιαστο κατάστημα στον ίδιο χώρο.

Ο Νίκος Ασημακόπουλος 59 χρόνων πατέρας τριών παιδιών, αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου.

Το Λαγονήσι φαίνεται να κρύβει το μυστικό της εξαφάνισης του. Η άρση απορρήτου έδειξε πως το κινητό του τηλέφωνο έκλεισε το βράδυ της ίδιας μέρας στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου Καλυβίων.

Η ελπίδα των συγγενών του αναπτερώθηκε όταν κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων και άνθρωποι που τον γνώριζαν, ανέφεραν πως τον είδαν και μετά την εξαφάνιση του. Η εικόνα όμως που έδιναν ήταν ενός ανθρώπου ταλαιπωρημένου που πολλές φορές έμοιαζε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

Φίλος του αγνοούμενου υποστήριξε στο "Τούνελ" ότι τον είδε την επομένη της εξαφάνισης στην περιοχή της Βούλας και του μίλησε.

Φίλοι εθελοντές της εκπομπής βγήκαν μέσα στη νύχτα και με βροχή να ψάξουν για τον Νίκο Ασημακόπουλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε διάσταση με τη σύζυγο...


Η σύζυγος του αγνοούμενου Μαρία Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα η σχέση τους αντιμετώπιζε δυσκολίες και είχαν από κοινού αποφασίσει να ζήσουν χωριστά. Γνώριζε ότι ο σύζυγος της έμενε σε διάφορα ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά χωρίς να ξέρει σε ποιο συγκεκριμένα. Παρά την κρίση στο γάμο τους, ο Νίκος επικοινωνούσε καθημερινά μαζί της αλλά και με τις κόρες τους. Τελευταία φορά μίλησαν στο τηλέφωνο το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, ο Νίκος συναντήθηκε με δύο από τις κόρες του σε εστιατόριο στη Βούλα. Λίγες ώρες μετά χάθηκε μυστηριωδώς.

Για την πολύχρονη συνεργασία τους μίλησε στην εκπομπή ο πεθερός του, Γιάννης Θεοδωρόπουλος. Είναι συνιδιοκτήτες γνωστού εμπορικού κέντρου στη Βούλα και όπως είπε, είχαν άριστες επαγγελματικές σχέσεις και εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

Οι τρεις αδελφές του Νίκου, αλλά και ο ηλικιωμένος πατέρας τους περιμένουν γεμάτοι αγωνία κάποιο σημάδι ζωής. Ο γαμπρός του Ανδρέας Παναγόπουλος, μιλώντας στην ρεπόρτερ της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια τον περιμένει …»



Στο Λαγονήσι το τελευταίο στίγμα του επιχειρηματία

Ήταν δέκα το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου, όταν ο αγνοούμενος καληνύχτισε τη μεγάλη του κόρη μέσω γραπτού μηνύματος. Η Μαίρη Ασημακοπούλου προσπάθησε να τον καλέσει αλλά το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό. Όπως είπε στο «Τούνελ», στην αρχή δεν ανησύχησε. Όσο οι μέρες περνούσαν και το κινητό του παρέμενε κλειστό ο νους της πήγε στο κακό. Εκείνη η «καληνύχτα» ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της.

Ο πεθερός του αγνοούμενου είχε αντιληφθεί πως ο Νίκος το τελευταίο διάστημα προβληματιζόταν λόγω της οικονομικής κρίσης. Όπως είπε στο «Τούνελ», αγωνιούσε για τα παιδιά του και ήθελε να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον. Τελευταία φορά τον συνάντησε την ημέρα πριν εξαφανιστεί σε εστιατόριο του εμπορικού κέντρου. Τίποτα πάνω του δεν έδειχνε τι θα επακολουθούσε.

Όπως προκύπτει από την άρση απορρήτου, το κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ασημακόπουλου έκλεισε γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Καλυβίων , κοντά στο Λαγονήσι.




Το εμπορικό κέντρο έκρυβε όλα τα στοιχεία του…


Μέσα στην αγωνία της η σύζυγος του Νίκου Ασημακόπουλου Μαρία, όταν συνειδητοποίησε πως ο άντρας της έχει χαθεί, άρχισε να ψάχνει για κάποιο ίχνος του. Δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του, την ημέρα των Φώτων εντόπισε το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο στο υπόγειο γκαράζ του Εμπορικού Κέντρου. Το αμάξι ήταν κλειδωμένο χωρίς σημάδια παραβίασης. Ρώτησε παντού αλλά κανείς δεν τον είχε δει , ούτε υπήρχαν κάμερες που θα μπορούσαν να καταγράψουν τις κινήσεις του. Σε ένα ξενοίκιαστο κατάστημα μέσα στο Εμπορικό Κέντρο βρήκε μία τσάντα που περιείχε όλα του τα προσωπικά έγγραφα. Την ταυτότητα, την άδεια οδήγησης , το βιβλιάριο υγείας του και άλλα.

Οι συγγενείς του φοβούνται για το χειρότερο και ελπίζουν να πάρουν απαντήσεις για την τύχη του.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι του Χρήστου Κιντή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...