Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρυσό το 1ο CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά από τη Δημητσάνα (vd)!

Χρυσό το 1ο CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά από τη Δημητσάνα (vd)!

Χρυσό έγινε το παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τις υπογραφές των καταξιωμένων Τάκη Σούκα & Χρήστου Νικολόπουλου!

Γνωρίσαμε τον πολλά-υποσχόμενο νέο ερμηνευτή Παναγιώτη Τσαφαρά μέσα από μία ερμηνεία που τον έκανε να ξεχωρίσει, στο τραγούδι του Τάκη Σούκα "Όλα Είναι Εδώ", σε στίχους της Λίτσας Άρχοντα. Συνέχισε να μας εντυπωσιάζει με το 2ο κατά σειρά single του "Οι Καλύτερες Μου Μέρες" σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και με την εξαιρετικά τιμητική συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη στο 3ο του single και τη διασκευή του "Άσε Με Να Λέω", γράφει η ιστοσελίδα tralala.gr.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών), ο Παναγιώτης κατέχει μία σπάνια ωριμότητα φωνής καθώς και ειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια των καταξιωμένων δημιουργών, Τάκη Σούκα και Χρήστου Νικολόπουλου που του εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους, για να ακολουθήσει η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία», από την PANIK PLATINUM.

Το κοινό αγκάλιασε την πολύ προσεγμένη και αξιόλογη πρώτη δισκογραφικη δουλειά του νεαρού Παναγιώτη Τσαφαρά, κάνοντας το CD Single «Πρώτη Γνωριμία» επίσημα χρυσό σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις! Οι πρώτες κριτικές επιβεβαιώνουν ότι ο Παναγιώτης Τσαφαράς, είναι ένας νέος καλλιτέχνης με γνήσια λαϊκή φωνή και έμφυτο μουσικό ταλέντο που μόλις ξεκίνησε να ανθίζει στο χώρο του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού!

1 σχόλιο

  • Κυριάκος Τσαφαράς του Κωνσταντίνου
    Κυριάκος Τσαφαράς του Κωνσταντίνου Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δικό σου κέρδος Παναγιώτη, να κάνεις τις ψυχές μας να χαμογελούν όταν σιγοτραγουδάμε μαζί σου....Μπράβο σου....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...