Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προτάσεις Σφυρή στους βουλευτές για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων εγκληματικότητας στη Γορτυνία

Προτάσεις Σφυρή στους βουλευτές για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων εγκληματικότητας στη Γορτυνία
Επιστολή στο σύνολο των βουλευτών του Νομού Αρκαδίας απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου κ. Μιχαήλ Σφυρής, το περιεχόμενο της οποίας φέρνει στη δημοσιότητα το «Καλημέρα Αρκαδία».


Η επιστολή  αναφέρει: «Κύριοι Βουλευτές,

Με την παρούσα επιστολή και με αφορμή τα τελευταία φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας (ληστείες, ξυλοδαρμός ηλικιωμένης κτλ) που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας, θα ήθελα να ζητήσω τη συνδρομή σας, αναφορικά με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υιοθέτηση μέτρων τέτοιων που θα ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους που, στην πλειοψηφία τους, είναι ηλικιωμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν στις ορέξεις των διαφόρων εγκληματικών στοιχείων.

Με τη θεσμική ιδιότητα που με διέπει, εκείνη του Δημοτικού Συμβούλου της Γορτυνίας αλλά και του ενεργού πολίτη που στοχεύει στον εντοπισμό και στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, παρακαλώ όπως εξεταστεί από πλευράς σας και σε συνεργασία τόσο με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως όσο και με την ΕΛ.ΑΣ. η πραγματοποίηση των παρακάτω:

1) Σύμπτυξη των ήδη υπαρχόντων αστυνομικών τμημάτων και δημιουργία ενός σε κεντρικό-κομβικό σημείο του Δήμου,

2) Προμήθεια του ανωτέρω (αστυνομικού τμήματος) με υλικοτεχνικό εξοπλισμό ικανό έτσι ώστε σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούνται περιπολίες στο σύνολο των οικισμών,

3) Υλοποίηση ημερίδας και διανομή πληροφοριακών φυλλαδίων-εντύπων - υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας- στους κατοίκους της περιοχής έτσι ώστε οι τελευταίοι να είναι σε θέση να διαχειριστούν δυσάρεστες και επισφαλείς καταστάσεις. Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.

Με εκτίμηση, Σφυρής Μιχαήλ
Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας»

2 σχόλια

  • Παθολόγος
    Παθολόγος Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Και με τα Κέντρα Υγείας και τους αγροτικούς γιατρούς μπορεί να γίνει όλοι σε ένα κτίριο χαχαχαχα.

  • Αρκάς
    Αρκάς Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι δυνατόν πρόταση είναι αυτη να κλείσουν τα Α.Τ. και να γίνει ένα ?? Αυτά τα πραγματα δεν γίνονται σε τόσο μεγάλο δήμο με δύσβατες περιοχές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...