Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο Γορτύνιο επιχειρηματία - Είναι άφαντος πάνω από 4 μήνες (vd)

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο Γορτύνιο επιχειρηματία - Είναι άφαντος πάνω από 4 μήνες (vd)
Για άλλη μία εκπομπή, το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ερεύνησε τη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία από τη Βούλα που παραμένει στο σκοτάδι…
Ο λόγος για τον Νίκος Ασημακόπουλο ο οποίος έχει καταγωγή από την Αράχωβα Γορτυνίας.
Ο Νίκος Ασημακόπουλος 59 χρόνων συνιδιοκτήτης Εμπορικού Κέντρου στη Βούλα, παραμένει άφαντος πάνω από τέσσερις μήνες.
Το γραπτό μήνυμα που έστειλε στην κόρη του το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου, ήταν το τελευταίο σημάδι ζωής του... Λίγο αργότερα το τηλέφωνο του απενεργοποιήθηκε. Η άρση απορρήτου έδειξε πως έκλεισε το βράδυ της ίδιας μέρας στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου Καλυβίων.
Τα ερωτήματα για τον τρόπο που χάθηκε παραμονές των Φώτων, πληθαίνουν και ζητούν απαντήσεις…

Τι είπε στις κόρες του πριν χαθεί…

Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε τα τελευταία ίχνη του Νίκου Ασημακόπουλου. Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιανουαρίου ο επιχειρηματίας έφαγε με τις δύο μικρότερες κόρες του σε εστιατόριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Εμπορικό Κέντρο ιδιοκτησίας του στη Βούλα.
Ο εστιάτορας Μιχάλης Φράγκος τον περιέγραψε σαν ένα πολύ καλό οικογενειάρχη που ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Θυμάται πως εκείνη την ημέρα οι κόρες του έφυγαν νωρίτερα και εκείνος παρέμεινε στο εστιατόριο μόνος του περίπου για μια ώρα. Φαινόταν στεναχωρημένος, δεν είχε πει αλκοόλ και έφυγε από το εστιατόριο πεζός. Οι μικρότερες κόρες του θυμούνται σήμερα πως ο πατέρας τους ήταν μελαγχολικός γιατί όταν εκείνες ευδιάθετες φλυαρούσαν και τραγουδούσαν στο εστιατόριο, τους είπε: « Τι τραγουδάτε; Εδώ δεν είμαστε καλά κι εσείς τραγουδάτε;» Από εκείνη την ημέρα ο 59χρονος παραμένει αγνοούμενος.

Τα ρούχα που είδε ο μάρτυρας βρέθηκαν στο υπόγειο

Όταν το «Τούνελ» πρόβαλε για πρώτη φορά την υπόθεση της περίεργης εξαφάνισης του Νίκου Ασημακόπουλου μία σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειας. Ο μάρτυρας μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.
Ο Άρης Στεφανίδης γνωρίζει καλά τον αγνοούμενο καθώς υπήρξε ενοικιαστής στο Εμπορικό του Κέντρο και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Ισχυρίστηκε πως τον είδε την επομένη της εξαφάνισης του, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου. Περπατούσε στο δρόμο απέναντι από το παρεκκλήσι με κατεύθυνση προς την παραλία. Ο μάρτυρας δεν γνώριζε πως η οικογένεια του τον θεωρούσε αγνοούμενο και του φώναξε από μακριά για να τον περιμένει να μιλήσουν μέχρι να παρκάρει το αυτοκίνητο του, κάτι που δεν έγινε.
Θυμάται πως φορούσε ένα καρό καφέ σακάκι που βρέθηκε μαζί με άλλα προσωπικά του αντικείμενα στο υπόγειο γραφείο του στο γκαράζ του Εμπορικού Κέντρου.

«Ψάχνουμε στα τυφλά, χωρίς βοήθεια…»

Η μεγαλύτερη κόρη του επιχειρηματία με τη φωτογραφία του πατέρα της στα χέρια, έχει κυριολεκτικά οργώσει τον παραλιακό δρόμο μέχρι το Λαγονήσι, το σημείο που σταμάτησε να εκπέμπει το σήμα του κινητού του τηλεφώνου. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η έρευνα της δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». «Οι Αρχές δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα να δοθεί άδεια για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ίσως οι κλήσεις που δέχτηκε ή έκανε να μας δώσουν μια σημαντική πληροφορία για το τι συνέβη. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το σήμα του κινητού του τηλεφώνου σταμάτησε στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου στον Άγιο Γεώργιο στο Λαγονήσι. Από τότε βρισκόμαστε στο σκοτάδι.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...