Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Βυτίνα και Δημητσάνα – Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Βυτίνα και Δημητσάνα – Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
Η μεγάλη τουριστική κίνηση στη Γορτυνία, προκαλεί κυκλοφοριακά προβλήματα και ταλαιπωρία σε ντόπιους και επισκέπτες.
Δεν είναι ένα καινούργιο πρόβλημα. Είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να μελετηθεί και να αναζητηθούν λύσεις, ώστε ο επισκέπτης να σταθμεύει άνετα σε κάποιο σημείο και στη συνέχεια να περπατά λίγο για να απολαύσει τη Βυτίνα, τη Δημητσάνα, τη Στεμνίτσα, τα Λαγκάδια, όλα εκείνα τα μέρη της Γορτυνίας που έχουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη.
Αυτές τις γιορτινές μέρες λοιπόν παρατηρήθηκε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στη Βυτίνα και στη Δημητσάνα. Το «Καλημέρα Αρκαδία» αναδεικνύει το πρόβλημα μέσα από φωτογραφίες…
Στην είσοδο της Βυτίνας, δημιουργείται συχνά πυκνά κυκλοφοριακό κομφούζιο και γίνονται διάφορες ... μανούβρες, για να μπορέσει να ξεμπλοκάρει η κατάσταση.
Την ίδια ώρα, όπως διαβάζουμε στα «Νέα της Δημητσάνας», ο Νάσος Κάλλας αναφέρει ότι «κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Δημητσάνα στο οδόστρωμα υπάρχει κίτρινη γραμμή όπου σημαίνει απαγόρευση στάθμευσης παρόλα αυτά μερικοί δεν το σέβονται.... Η αστυνομία πήρε δραστικά μέτρα δίνοντας κλήσεις και αφαιρώντας πινακίδες σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα όπως και έπρεπε να κάνει..... Πρέπει λοιπόν άμεσα όλοι οι φορείς της Δημητσάνας και ο Δήμος να φροντίσουμε να λυθεί αυτό το θέμα εμείς ζούμε εκεί...».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...