Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση Σφυρή στη Συντονιστική των κατοίκων του Βαλτεσινίκου

Η απάντηση Σφυρή στη Συντονιστική των κατοίκων του Βαλτεσινίκου
Με αφορμή σημερινό δελτίο τύπου της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων του Βαλτεσινίκου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας, Μιχάλης Σφυρής απάντησε, αναφέροντας ότι
«θεωρώ φρόνιμο και σωστό να απαντήσω έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν εντυπώσεις που κάποιοι από άγνοια ή για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς προσπαθούν να μεταδώσουν.

1) Η πρόταση την οποία υπέβαλλα στην κρίση των παρευρισκόμενων στη γενική συνέλευση του χωριού διατυπώθηκε επωνύμως από πλευράς μου και σε καμία των περιπτώσεων δεν αποσκοπούσε σε συναλλαγές ή όποια άλλη ορολογία χρησιμοποιούν οι γράφοντες του σχετικό δελτίο τύπου. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παραίνεση προκειμένου να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις και υπό το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης να καθοριστούν επόμενες κινήσεις.

2) Φυσικά και ουδέποτε πρότεινα διαγραφή ή ακύρωση του κανονισμού ύδρευσης αλλά την υιοθέτηση τυχόν βελτιωτικών αποφάσεων και εφόσον αυτές γίνονταν από το ανώτατο δημοτικό όργανο του δήμου (δημοτικό συμβούλιο)

3) Η πρότασή μου επαινέθηκε τόσο από τους πάτερ Θεμιστοκλή Δουρίδα ο οποίος τυγχάνει και προεδρεύει της τοπικής αυτής πρωτοβουλίας, τον κ. Ρέππα Ηλία αλλά και από υπόλοιπα μέλη της συντονιστικής επιτροπής.

4) Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω σε μερικούς που το ρόλο και την αποστολή τους δεν τον αντιλαμβάνομαι πως γεννήθηκα και κατάγομαι από το Βαλτεσινίκο και δε δέχομαι κάποιοι να κόπτονται ότι αγαπάνε και ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευημερία και πρόοδο του οικισμού από εμένα.

ΥΓ. Αν κάποιοι επιδίωξή τους είναι να επωφεληθούν κομματικά από την προσπάθεια αυτή των κατοίκων αφού υποψήφιος βουλευτής έδωσε το παρών καλό θα είναι να ξεδιπλώσουν γρήγορα τις προθέσεις τους».

9 σχόλια

  • Άγγελος Αθ. Αλεξόπουλος
    Άγγελος Αθ. Αλεξόπουλος Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα γραψω κάτι το οποίο έχω γράψει και σε προσωπικό μήνυμα.
    Σκόπος όλων μας πρέπει να έχει κατευθυνση προς μια δικαια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά και σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει και όχι να πάρουμε το μέρος του ενός ή του άλλου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πολλοί κάτοικοι αισθάνονται αδικημένοι και αυτό ειναι σοβαρό.
    Κατα την επίσκεψή μου, μιας και βρισκόμουν στην περιοχή, λίγο πριν την πρώτη συγκένρωση στις 27/12 είδα και άκουσα αρκετούς κατοικούς ηλικιωμένους κυρίως οι οποίοι δεν περιμέναν να γίνει κατί γιατί έχουν μάθει να τα υπομένουν όλα, ακόμα και τις αδικίες. Αυτούς τους ανθρώπους έχουμε όλοι ευθύνη να τους προστατεύσουμε.

  • Επισκέπτης
    Επισκέπτης Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Βαλτεσινίκο παντα ήταν ενα μάτσο Χαλια ότι και να τους κανείς δεν ειναι ευχαριστημένοι με τιποτα..Για αυτό δεν πρέπει να ασχολείται κανείς μαζι τους ....Να πληρώσουν όλοι οπως πληρώνουν παντού τους προτείνεις αυτό δεν θέλουν τους προτείνεις το άλλο ούτε αυτό ε τελικα ειναι άξιοι της μοίρας τους...Επειδη έρχονται όλοι μια φορά στο τόσο έχουν και άποψη....Καλα κάνει ο Δήμαρχος και ο τοπικός και όλοι αφού δεν κάνουν εκει για απολύτως τιποτα ειναι τριτοκοσμικοί όλοι τους ....

  • ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ONLINE
    ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ONLINE Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα αρε Σφυρακο σε πηρε ειδηση το συμπαν φιλαρακι..ΜΑΖΕΨΟΥ λεμε....

  • Παναγιώτης Μαρίτσας
    Παναγιώτης Μαρίτσας Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 08:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακολουθώ την υπόθεση αυτή γιατί αφορά όλους τους δημότες. Και όχι μόνο το Βαλτεσινίκο. Κάθε φορά που ομιλεί ο κ. Σφυρής πρέπει να μας ξεκαθαρίζει. Μιλάει ως Μιχάλης Σφυρής και ως Βαλτεσινιώτης ή ως δημοτικός σύμβουλος; Και αν μιλάει ως δημοτικός σύμβουλος πρέπει να μας ξεκαθαρίζει αν απλώς λέει την άποψή του ή εκπροσωπεί το δημοτικό συμβούλιο (δηλαδή τον δήμαρχο). Καλός είναι ο κ. Σφυρής, αλλά πλέον δεν μας φτάνει. Κάποια στιγμή οφείλει ο ίδιος ο δήμαρχος να τοποθετηθεί και να σταματήσει να κρύβεται. Ο δήμαρχος της Αθήνας και των δυο - τριών μεγάλων δήμων της χώρας βγαίνουν μπροστά ακόμα και για λιγότερο σοβαρά θέματα και τοποθετούνται. Ο δικός μας πότε θα το κάνει; Κύριε Σφυρή μην εκτίθεστε άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε άλλο σάλιο άδικα. Πλέον δεν μας καλύπτετε. Εκείνον θέλουμε να ακούσουμε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Μαρίτσας, κάτοικος Μαγουλιάνων

  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΓΛΑΝΙΤΣΑ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΓΛΑΝΙΤΣΑ Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 08:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ΣΦΥΡΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ;

    ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!

  • Σφυρής Μιχάλης
    Σφυρής Μιχάλης Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ οτι δεν πρέπει να εμπλακουμε σε καμία αντιπαράθεση πλέον.
    Σαφώς όσοι ήταν εκει και άκουσαν και μίλησαν και κατάλαβαν.
    Εγω παραπέμπω στα πρακτικά..διαπιστώνω δε οτι η οποια πρόθεσή μου πέφτει το κενό..
    Οσο για την επιστολή με τις θέσεις σας (με ημερομηνία χθεσινή αναρτήθηκε σήμερα) δεν την διάβασε εκει ο πρόεδρος της επιτροπής.....μάλλον δεν θα την είχε χθες.

  • ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ONLINE
    ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ONLINE Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο Ηλια.Συμφωνουμε...καντε το καλυτερο για το χωριο..απομακρυνετε τους μικροπολιτικαντηδες...και τους εραστες της δημοσιοτητας και μονον..

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα το πας Σφυρη.Προσεξε μη σπασεις τα αυγα μεχρι να σε κανει αντιδημαρχο ο Γιαννοπουλος.Οσο για το ενδιαφερον σου για το Βαλτεσινικο....να κραταμε μικρο καλαθι..πατριωτακι μας!!!

  • ΗΛΙΑΣ ΡΕΠΠΑΣ
    ΗΛΙΑΣ ΡΕΠΠΑΣ Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε καμία αντιπαράθεση διότι πιστεύω ότι πλέον όσοι παρακολουθούν έχουν σαφέστατη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

    Όμως είμαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω ότι τόσο εγώ όσο και ο Παπα Θέμης απορρίψαμε εξ αρχής την πρόταση για απόσυρση της προσφυγής. Αυτό που είπαμε ήταν όταν φέρετε ένα θετικό αποτέλεσμα για το ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ τότε εμείς θα αποσύρουμε την προσφυγή.

    Όσον αφορά τον υποψήφιο βουλευτή αντί να ψάχνετε στην Συντονιστική Επιτροπή ποιος τον έφερε, καλύτερα να ρωτήσετε τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, που είχαν και την ευθύνη, να σας πουν ποιος τον ειδοποίησε. Εμείς προσωπικά δεν είχαμε ιδέα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...