Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο έλεός της η Γορτυνία - Χωρίς ασθενοφόρο έμεινε το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Στο έλεός της η Γορτυνία - Χωρίς ασθενοφόρο έμεινε το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας


Πυρ και μανία είναι οι κάτοικοι της Γορτυνίας, με τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας και συνεχώς διογκώνονται.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του Νάσου Κάλλα από την ομάδα εθελοντών πολιτικής προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, που κάνει γνωστό ότι το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας χάλασε και για τις επόμενες μέρες στη Δημητσάνα δεν θα υπάρχει κανένα ασθενοφόρο για περιστατικά που ενδεχομένως προκύψουν.

«Το κράτος δείχνει αδιαφορία για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, υπάρχει κίνδυνος να ακόμη να κλείσει, αγαπητοί Δημητσανίτες φίλοι, γνωστοί τοπικοί άρχοντες και Εκκλησία και πολίτες των Τροπαίων (διότι κι εκεί έχει κέντρο υγείας) κάποτε βγήκατε στους δρόμους όταν το κράτος έκλεινε το σχολείο μας τώρα τι θα κάνουμε????? Αν κλείσουν τα κέντρα υγείας και ειδικά της Δημητσάνας πέφτει μια μεγάλη ταφόπλακα στην Γορτυνία και αν νομίζετε αγαπητοί φίλοι ότι υπερβάλλω τότε ελάτε να πάμε μια βόλτα μαζί στα κέντρο υγείας να δείτε πως τα κατάντησε το κράτος....... Ήμαστε όλοι προ των ευθυνών μας αγαπητοί πατριώτες, θα έχουμε όλοι ευθύνη αν κλείσει έτσι χωρίς να συναντήσει το κράτος κανένα εμπόδιο....» γράφει χαρακτηριστικά.

Για τις ημέρες αυτές, περιστατικά θα εξυπηρετούνται από ασθενοφόρο της Τρίπολης, εφόσον βέβαια υπάρχει διαθέσιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

1 σχόλιο

  • guest
    guest Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    To κράτος ευθύνεται ή οι γορτύνιοι με την ξεροκεφαλιά τους;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...