Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρόπαια και Βυζίκι επισκέφθηκε ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ (εικόνες)

Τρόπαια και Βυζίκι επισκέφθηκε ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ (εικόνες)

Στα Τρόπαια και στο Βυζίκι βρέθηκε το απόγευμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος των Κομματικών Οργανώσεων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο, που έγινε στο Βυζίκι.

Στα Τρόπαια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε με κατοίκους του χωριού που είναι χτισμένο στη βορειοδυτική πλευρά του Μαίναλου, σε ύψος 750 μέτρων.

Στο Κέντρο Υγείας των Τροπαίων

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα Τρόπαια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας του χωριού και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τις τεράστιες ελλείψεις και τα προβλήματα, συζητώντας με γιατρούς και νοσηλευτές.
Το Κέντρο Υγείας υπάγεται στο Νοσοκομείο Τρίπολης και εξυπηρετεί 50 χωριά, πολλά από αυτά σε μεγάλη απόσταση από τα Τρόπαια.
Τις ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές συμπληρώνει η απουσία μόνιμου οδηγού για το μοναδικό ασθενοφόρο που υπάρχει. Ο οδηγός ο οποίος εξυπηρετεί ταυτόχρονα και το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας είναι συμβασιούχος και μπορεί να τύχει να μην είναι σε υπηρεσία όταν συμβεί κάποιο σοβαρό περιστατικό. «Εύχεσαι να μην τύχει το κακό», είπε μία γιατρός στον Δημήτρη Κουτσούμπα, μεταφέροντας και την αγανάκτηση των κατοίκων για τις άθλιες συνθήκες στον τομέα της Υγείας. Όπως εξήγησε, αν κάποιος πάθει έμφραγμα δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να τον μεταφέρουν έγκαιρα στο Νοσοκομείο Τρίπολης, το οποίο βρίσκεται 85 χιλιόμετρα μακριά. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι άρρωστοι μεταφέρονται με ιδιωτικά μέσα, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αναδεικνύουμε σταθερά τα ζητήματα και τις ελλείψεις στον τομέα της Υγείας» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ενημέρωσε γιατρούς και νοσηλευτές για την Επίκαιρη Επερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ σχετικά με την Υγεία. «Θα το παλέψουμε όπως μπορούμε» κατέληξε.
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το χώρο όπου αύριο, Κυριακή, θα γίνει η εκδήλωση για το Λαϊκό Διδασκαλείο.

Στο Βυζίκι

Στο Βυζίκι, λίγο πριν ξεκινήσει η παρουσίαση του λευκώματος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, βρέθηκε για λίγη ώρα στο χώρο που στήθηκε από το πρωί η κατασκήνωση των Οργανώσεων Περιοχής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Πρόκειται για ένα παλιό σχολείο που σήμερα αξιοποιείται για εκδηλώσεις.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε με Κνίτες και Κνίτισσες και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο χώρο με ένα αγώνα πινγκ - πονγκ.

902.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...