Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Όλα του γάμου εύκολα» για το Νηπιαγωγείο Δημητσάνας!

«Όλα του γάμου εύκολα» για το Νηπιαγωγείο Δημητσάνας!


Όλα του γάμου εύκολα ήταν για το νηπιαγωγείο Δημητσάνας ... και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου, μόνο 13 στον αριθμό, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην καλοκαιρινή τους γιορτή. Η νηπιαγωγός τους κ Κατερίνα Γκότση είχε κάνει φοβερή δουλειά και την ευχαριστούμε παρά πολύ γι’ αυτό.

Όσον αφόρα όμως τις δασκάλες του δημοτικού μας σχολείου κ Τόνια Μιχαλόπουλου και Χρύσα Κανελλοπούλου υπήρχε ένα δίλλημα: μοντέρνες ή ρεμπέτες; Νομίζουμε όμως ότι την απάντηση την έδωσε ο κόσμος. Να τις ευχαριστήσουμε και αυτές για την όμορφη δουλεία τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ όλη τη χρόνια.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και κυρίως όλους όσοι μας στηρίζουν χωρίς καν να έχουν παιδιά στο σχολείο: Νάσσο Κάλα, Χρόνη Κουγιούφα, Χαράμαπο Μαπξεβάνο, Άρωμα Πλατείας και τις ταβέρνες Τεύθις, Καπηλειο Αθανάτων, Δρυμώνας και τον φούρνο της Δημητσάνας.

Ευχαριστούμε τον κ Μαρλαφέκα με τα αναψυκτικά Λουξ, τον κ. Τζούβελη παγωτά Αργούς κα τον Ηλία Καναβέτα και τον Χρήστο Κουτσιουρή. Ευχαριστούμε την δασκάλα της ρυθμικής κ Μαρία Ζαγάρα για την μεταφορά της δικής της γιορτής και όσους βοήθησαν σε αυτό: Τα κορίτσια του συλλόγου γυναικών art εμείς, τον Βασίλη Καραμπόλα και τον δάσκαλο του καράτε κ Κανελλόπουλο Δημήτρη. Η γιορτή έκλεισε με δώρα που μοιραστήκαν στα παιδιά και με πλούσιο μπούφε για όλους.

Ευχαριστούμε επίσης το φαρμακείο της κ Ελισάβετ Αγγελακοπουλου στην Τρίπολη και το φαρμακείο του κ Δημητρόπουλου στην Δημητσάνα για την προσφορά τους κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η πρόεδρος και το ΔΣ γονέων δημοτικού κ νηπιαγωγείου Δημητσάνας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...