Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία - Έργα του ΟΤΕ για γρήγορο ίντερνετ στα Τρόπαια!

Γορτυνία - Έργα του ΟΤΕ για γρήγορο ίντερνετ στα Τρόπαια!
Οι πρώτοι κόμβοι (hot spots) του Δημόσιου Δίκτυου Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Wi-Fi) του Δήμου Γορτυνίας έχουν ήδη ενεργοποιηθεί.
Οι πρώτοι κόμβοι τοποθετήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες που διαθέτουν ήδη τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να εξασφαλίζεται υψηλή ταχύτητα πρόσβασης (οπτικές ίνες και διανομείς για δίκτυο 24MBits) ή ιδιαίτερη σημασία. Πρόκειται κυρίως για τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, αλλά και οικισμούς ή θέσεις που έχουν τουριστική κίνηση. Στην πρώτη φάση υλοποίησης έχουν ενταχθεί τα Τρόπαια, τα Λαγκάδια, τα Λουτρά Ηραίας, η Κοντοβάζαινα, η Μυγδαλιά, το Βαλτεσινίκο, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα, η Βυτίνα και η Λίμνη του Λάδωνα.
Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και τους παραδοσιακούς οικισμούς της Γορτυνίας για να περάσουν τις Απόκριες και το Πάσχα, και διαθέτουν έξυπνα κινητά ή φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου με ονομασία “discover_gortynia”. Μέσω του Διαδικτύου θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα, τα καταλύματα και τα εστιατόρια της περιοχής από την ομώνυμη διαδικτυακή πύλη (τουριστικό οδηγό) του Δήμου, στην διεύθυνση www.discovergortynia.gr ή να κατεβάσουν την ομώνυμη εφαρμογή (application) για έξυπνα κινητά.
Σήμερα, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ, Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ανάρτησε φωτογραφία από έργα του ΟΤΕ στα Τρόπαια για τις οπτικές ίνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...