Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαλετσινίκο - Ξεκίνησαν έργα βελτίωσης του δρόμου προς το χωριό! (εικόνες)

Βαλετσινίκο - Ξεκίνησαν έργα βελτίωσης του δρόμου προς το χωριό! (εικόνες)
Αγιασμός έγινε για την έναρξη της εργολαβίας συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου προς το Βαλτεσινίκο.
Στον αγιασμό παρών και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γιάννης Σταματάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης, Γιάννης Κατσίρης και Θοδωρής Ντάνος και βέβαια υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών, ο εργολάβος και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.

Ο κ. Γιαννακούρας είπε: "Άλλο ένα έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας στην περιοχή του Βαλτεσινίκου, αφού ήδη γίνονται έργα από το χωριό προς τη Μυγδαλιά, ώστε η λίμνη Λάδωνα να έρθει πιο κοντά και από τον Καμπέα προς το χωριό.

Προχωρά επίσης η μελέτη για την υλοποίηση αρδευτικού έργου στον κάμπο από το Βαλτεσινίκο προς τη Μυγδαλιά, ένα έργο που θα δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στην ευρύτερη περιοχή.

Άλλωστε το Βαλτεσινίκο είναι ένα από τα πιο όμορφα και ζωντανά χωριά της Αρκαδίας με αρκετό τουρισμό και το έργο συντήρησης του δρόμου που ξεκίνησε θα εξυπηρετήσει πολύ και τους κατοίκους και τους επισκέπτες, που αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον παπά-Θέμη, ιερέα του χωριού για τα καλά του λόγια και τον κ.Σπύρο για την άριστη φιλοξενία και γενικά όλους τους κατοίκους του χωριού για την αγάπη τους.
Σε δύσκολες εποχές ακούμε τα προβλήματα των κατοίκων και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο."

2 σχόλια

  • φύκια για μεταξωτές κορδέλες
    φύκια για μεταξωτές κορδέλες Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά, προκειμένου να δείξετε ότι κάτι κάνετε κόβετε....κορδέλες και καμαρώνετε σα γύφτικα σκεπάρνια για έναν επαρχιακό δρόμο που βελτιώνετε....για γιαουρτάκια απλά!!!!

  • γλοβ
    γλοβ Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ σωστο εργο αυτο κ συγχαρητηρια,ο δρομος απ τη μυγδαλια για κυρας γεφυρι λιμνη λαδωνα θα αποπαιρατωθει?γνωριζει καποιος?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...