Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαλτεσινίκο - Μιχάλης Σφυρής: «Ουδέποτε ψήφισα τον κανονισμό ύδρευσης»

Βαλτεσινίκο - Μιχάλης Σφυρής: «Ουδέποτε ψήφισα τον κανονισμό ύδρευσης»
Η δημόσια τοποθέτηση της Συντονιστικής Επιτροπής Βαλτεσινίκου για τους αυξημένους λογαριασμούς ύδρευσης και η αναφορά πως «ο πραγματικός σκοπός των νέων τιμολογιακών πολιτικών που εφάρμοσε ο Δήμος Γορτυνίας, με την σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων και αυτών ακόμα που εκλέγονται στην περιοχή μας» προκάλεσε μία διευκρινιστική δήλωση από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σφυρή, που αναφέρει: «Αγαπητό kalimera-arkadia.gr, με αφορμή δήλωση της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων Βαλτεσινικου η οποία και φιλοξενήθηκε στο έγκριτο ειδησεογραφικό σας site, για την αποφυγή παρερμηνειών αλλά και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να τονίσω πως ουδέποτε ψήφισα τον κανονισμό ύδρευσης. Σημειώσατε πως είχα καταθέσει δική μου πρόταση στην οποία και συμπεριελάμβανα την υιοθέτηση κοινωνικών κριτηρίων.
Δυστυχώς η εισήγηση μου αυτή απορρίφθηκε από τους λοιπούς συναδέλφους μου.
Σάς επισυνάπτω την Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με ΑΡ.235/2015 (ΕΔΩ) και το Δελτίο τύπου Νο.2 τις οργανωτικής επιτροπής τις 29/11/2015 (ΕΔΩ).
Με εκτίμηση,
Σφυρής Μιχάλης
Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος οικονομικής επιτροπής Δήμου Γορτυνίας»

1 σχόλιο

  • Κωσταντής
    Κωσταντής Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειλεκτική μνήμη έχεις κύριε Μιχάλη. Όταν έβγαινες στην εφημερίδα των Μαγουλιάνων και δήλωνες οτι αυτό το σύστημα είναι δίκαιο το ξέχασες; Και για να εξηγούμεθα δεν ψήφισες κατά απλά έφερες δική σου πρόταση που έλεγε να μην εφαρμοστεί ογκομέτρηση μέχρι να μπουν ρολόγια σε όλο το δήμο. Και θυμάσαι οτι ο Δήμαρχος σου τότε έλεγε οτι θα μπουν ρολόγια μέχρι το τέλος του χρόνου; Και καλά όλα αυτά, τώρα που βλέπεις τι γίνεται γιατί στηρίζεις ακόμα το Δήμαρχο; Μάλλον το θέμα αυτό για το χωριό μας είναι ασήμαντο κατά την άποψη σου. Άσε λοιπόν τα κλάμματα και αν πιστεύεις οτι είναι καραγκιοζιλίκη αυτά τα τιμολόγια κάνε κάτι. Απο λόγια σε χορτάσαμε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...