Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Με το σακίδιο στην πλάτη … σταμάτησαν και τραγούδησαν στο κέντρο της Τρίπολης (vd)

Δύο περαστικοί ταξιδιώτες, αλλοδαποί, έκαναν μία στάση το απόγευμα της Πέμπτης, στην Τρίπολη και το έριξαν στο τραγούδι και στα … ταχυδακτυλουργικά, μπας και βγάλουν κανένα … ευρώ!
Διαβάστε περισσότερα...

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης συμμετέχει στον Εορτασμό της Β’ Εθνοσυνέλευσης

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, θα συμμετάσχει στο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος στην αίθουσα του ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» και ώρα 20:00. Η παρουσία της χορωδίας μας συμπληρώνει τις εκδηλώσεις του εορτασμού της 191ης επετείου της Β’ Εθνοσυνέλευσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Νεαρή Ρουμάνα συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα της Τρίπολης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία υπόθεση κλοπής σε κατάστημα, η οποία είχε γίνει την 14.4.2014, στην Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα το πανηγύρι και η έκθεση της Τεγέας;

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Τρίπολης, Αντωνία Γιαννούλη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι την Πέμπτη 24 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η συζήτηση στην διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής, για σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τίτλο "Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος."
Διαβάστε περισσότερα...

Το «γλέντι της γειτονιάς» από το Χορευτικό όμιλο Τρίπολης!

Το Σάββατο 26/4 και ώρα 7:30 θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά το καθιερωμένο γλέντι της γειτονιάς, στο δρόμο μπροστά από τα γραφεία του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης (Θεοκλήτου 7).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...