Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «Ομπάμα» της Τρίπολης, το όνομα – έκπληξη στο «Ποτάμι» και τα «διαβατήρια» για την Περιφέρεια!

Ο «Ομπάμα» της Τρίπολης, το όνομα – έκπληξη στο «Ποτάμι» και τα «διαβατήρια» για την Περιφέρεια!
- Νέα ήθη στα δημοτικά πράγματα της Τρίπολης. Ο Τσιαμούλος - σε στυλ Ομπάμα - ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του. Αλλάζουμε τα δεδομένα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!
- Αλήθεια όλοι αυτοί που καμάρωναν πίσω από τον Τσιαμούλο στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης θα είναι στις εκλογές υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι; Δε νομίζω...
- Ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι του Σμυρνιώτη ετοιμάζουν τα "διαβατήριά" τους για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Μάθαμε ότι είναι πάνω από ένας. Για να δούμε, πόσοι θα φύγουν στο τέλος;
- Τί θα γίνει ρε παιδιά με εκείνο το γκάλοπ μεταξύ Παυλή και Τζιούμη για να βγει ο αρχηγός; Βλέπω να γίνεται το Πάσχα μαζί με τον οβελία! Καλή χώνεψη.
- Εκτός μάχης για την Περιφέρεια έθεσε τον εαυτό του ο Τάσος Αποστολόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι είναι υπέρ της δημιουργίας αυτοδιοικητικού σχήματος αλλά ο ίδιος θα μείνει μαχητής - ψηφοφόρος! Μονομάχος ο Τάσος. 
- Toν αντάρτη - συνδικαλιστή Γιάννη Μανώλη - που λέει ότι θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου - είχε χθες στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος στο Σούπερ! Πού πάει και τους βρίσκει όλους αυτούς ο κατσαρομάλλης;
- Χθες είχε γενέθλια ο Πέτρος Τατούλης και δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από γνωστούς και φίλους. Δεν μάθαμε όμως αν ( και πόσα;) κεράκια έσβησε. 
- Η Ντίνα της περιφέρειας πήρε τη μυθική Πελοπόννησο και πήγε βόλτα στη Βιέννη της Αυστρίας! Όχι θα κάτσει να σκάσει η Ντίνα.
- Ποιός μεγαλοπαράγοντας αναπτυξιακής εταιρίας ακούγεται ότι θα μπει στο άρμα του Σταύρου Θεοδωράκη: Λέτε να τον πάρει κι αυτόν το ...ποτάμι:
- Με ποιόν Τριπολίτη κρατάει στενή επαφή - μετά την τελευταία της επίσκεψη στην αρκαδική πρωτεύουσα - η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη; Του έστειλε μάλιστα και ...φωτογραφία από την εκδήλωση! Αυτά είναι...
- ΤΕΛΟΣ: Μια κάρτα από την Αγία Πετρούπολη θα μας φέρει η αποστολή του Δήμου Τρίπολης; Όχι κάρτα ανεργίας! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...