Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι περιζήτητοι δημοτικοί «γαμπροί», ο «παρουσιολόγος» του Πνευματικού και ο «Σμυρνιωτικός» Μπρακουμάτσος!

Οι περιζήτητοι δημοτικοί «γαμπροί», ο «παρουσιολόγος» του Πνευματικού και ο «Σμυρνιωτικός» Μπρακουμάτσος!
- Καλημέρα Αρκαδία! Όλα ήταν έτοιμα για την επίσκεψη Βενιζέλου στην Τρίπολη την Κυριακή αλλά την τελευταία στιγμή τα σχέδια άλλαξαν. Ο Βαγγέλης το ξανασκέφθηκε και θα μας επισκεφθεί αργότερα! Θέλει κι άλλο πότισμα η ...ελιά;
- Τα προγνωστικά λένε ότι σε μικρούς Δήμους της Αρκαδίας θα δούμε μεγάλες ανατροπές στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές! Θα ισχύσει και πάλι η γνωστή παροιμία που λέει ότι κανένας δεν αγιάζει στον τόπο του. Κακά χωριά τελικά τα λίγα σπίτια! 
- Κάτι μου λέει ότι και ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα είναι και αυτός από τη Λακωνία. Όχι βέβαια αυτός που όλοι περιμένουν αλλά κάποιος που στο παρελθόν είχε εκλεγεί Δήμαρχος! Πάμε στοίχημα;
- Αληθεύει ότι δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Τρίπολης -  που δηλώνει πολέμιος του Δημάρχου - εθεάθη στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου προχθές και κατέγραφε όλους αυτούς που έμπαιναν στο αμφιθέατρο για τον απολογισμό του Σμυρνιώτη; Αν αληθεύει αυτό, τότε γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω. Κρίμα...
- Καλό είναι όλοι οι υποψήφιοι να ενημερωθούν επίσημα για τις εμφανίσεις που έχουν δικαίωμα να κάνουν στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Είναι πολλοί αυτοί που θα ψάξουν σε αυτές τις εκλογές αιτίες για ακύρωση του αποτελέσματος. Δεν παίζουνε με αυτά.
- Μετά τον απολογισμό Σμυρνιώτη για το Δήμο Τρίπολης έρχεται και ο απολογισμός Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 7 Απριλίου ( στις 7 το απόγευμα ) στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Ο ...απολογισμός στο μεγαλείο του! 
- Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα παρουσιάσει τελικά ( στις 9 Απριλίου 2014 ) το νέο του βιβλίο για την τοπική αυτοδιοίκηση ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σάββας Σαββάκης. Στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου μάθαμε ότι θα καθίσουν μεγάλα ονόματα της πολιτικής, του πνεύματος και της δημοσιογραφίας. Πάλι στο προσκήνιο ο συγγραφέας Σάββας! 
- Καλές είναι οι θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Μαντινειακή Συμπολιτεία της Αντωνίας Γιαννούλη αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μας μιλήσει και για το ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει. Βρήκε κόσμο για να κάνει το άλμα στο δεύτερο γύρο ή θα μείνει στις εκδηλώσεις; Εκεί είναι το θέμα Αντωνία.
- Περιζήτητοι 'γαμπροί" είναι οι χρυσαυγίτες της Τρίπολης για τα δημοτικά ψηφοδέλτια. Όλοι δεν θέλουν να τους ξέρουν αλλά όλοι θέλουν τους σταυρούς τους που από ότι φαίνεται δεν θα είναι και λίγοι. Μερικοί υποψήφιοι Δήμαρχοι βλέπω στο τέλος να ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Βοήθειά τους...
- Αίσθηση έκανε η παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση του Σμυρνιώτη. Ο Μπρακουμάτσος πήγε στο Δήμαρχο Τρίπολης χωρίς να σκεφτεί τίποτα και μάλιστα δεν προσπάθησε να κρυφτεί. Μάλλον έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Βασίλης. Δεν εξηγείται αλλιώς.
- ΤΕΛΟΣ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού, πηδάει και ...τα φτάνει! Συμβουλή προς υποψηφίους που δεν ...πηδάνε ( τουλάχιστον όσο θα έπρεπε ). Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...